spot_img
13.8 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Χριστίνα Λαμπίρη: Η αντιδήμαρχος Ραφήνας μίλησε για την ζωή και την καριέρα της – rpn

 

 

 

Την Χριστίνα Λαμπίρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Είμαι αντιδήμαρχος πολιτισμού στον δήμο Ραφήνας, είναι εξαιρετικά δημιουργικό κι έχει στοιχεία της δουλειάς μου. Ποτέ δε με ρωτούσε κάτι παράξενο ο κόσμος που με έβλεπε έξω, μόνο να τους πω για τους καλλιτέχνες. Με τρελαίνει η έκφραση ‘beef’, δε μου δίνει χαρά να το βλέπω να γίνεται στην τηλεόραση».

Για την πορεία της στην τηλεόραση

«Όταν ήμουν στον αέρα, με στενοχωρούσε πολύ όταν έπρεπε να απαντήσω σε συνάδελφο. Ο τηλεοπτικός αέρας δεν είναι για εμάς, είναι για τον κόσμο. Ένας από τους λόγους που δεν πήγαινα καλά στην τηλεόραση ήταν ότι δεν ήθελα να αναφέρομαι στον εαυτό μου. Τώρα πια οι παρουσιαστές είναι το θέμα και όχι αυτά που κάναμε στο παρελθόν και ασχολούμασταν με τους καλλιτέχνες».

Όπως λέει η ίδια: «Μου έλεγαν οι αρχισυντάκτες ‘πες για τη δική σου εμπειρία’ αλλά δεν μπορώ, δεν αφορά κανέναν τι κάνω στο σπίτι μου. Όταν αποφάσισα να φύγω από την τηλεόραση, δεν υπήρξε καμία παρουσιάστρια που να με πήρε για να με ρωτήσει γιατί το κάνω».

Όσο για την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε στον αέρα; «Η κορυφαία δύσκολη στιγμή στο πλατό ήταν όταν ένας καλεσμένος μου δέχτηκε χυδαία επίθεση από άλλον καλεσμένο μου, δεν το διαχειρίστηκα καλά. Με τσάκιζε όταν έπρεπε να διαχειριστώ προσωπικές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να τους βοηθήσω ουσιαστικά. Έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Καπουτζίδη που τον είχα αδικήσει πάρα πολύ».

«Καμία φορά οι παρουσιαστές χάνουμε το μέτρο και νομίζουμε ότι έχουμε μια δύναμη που σου επιτρέπει να λες παραπάνω από όσο είναι το μπόι σου», συμπληρώνει.

«Ήμουν πολλά χρόνια στην τηλεόραση και είχα να διαχειριστώ στον αέρα την απώλεια της μητέρας μου αλλά και του πατέρα μου. Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια της μητέρας μου γιατί άλλαξε τελείως τη ζωή μου».

Η δημοφιλής παρουσιάστρια σημειώνει: «Ήταν πολύ αστείο όταν με έπιαναν τα γέλια στον αέρα, δεν μπορούσα σταματήσω. Μου λείπει πολύ η κόρη μου και τα εγγόνια μου γιατί είναι στην Πάτρα. Ήταν αστείο όταν ο εγγονός μου με είδε στην τηλεόραση να παίζω στο ‘50 – 50’ και με έβλεπε και δίπλα του, μπερδεύτηκε».

Κλείνοντας τη συνέντευξή της αποκαλύπτει: «Δε θα με ξαναδείτε στην τηλεόραση».

Αυτή την εβδομάδα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας από το Κιότο της Ιαπωνίας στο Χονγκ Κονγκ – rpn

Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΟΤΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ...

Πάνω από 1.000 κεραυνοί σε μία ώρα στο λιμάνι της Ραφήνας (video) – rpn

Η Αττική βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της κακοκαιρίας, με...

Νέος Βουτζάς: Οι πυρόπληκτοι διεκδικούν δικαστικά την επιστροφή χρημάτων για το νερό από τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου – rpn

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/12/25 Με μια σύντομη, και...

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

ΝΕΑ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας από το Κιότο της Ιαπωνίας στο Χονγκ Κονγκ – rpn

Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΟΤΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ...

Πάνω από 1.000 κεραυνοί σε μία ώρα στο λιμάνι της Ραφήνας (video) – rpn

Η Αττική βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της κακοκαιρίας, με...

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

Θα επιβιώσει η Eurovision από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της;

Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Eurovision φαίνεται πως είναι σε...

RPN.GR