spot_img
16.5 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Μαραθώνας: Η μελισσοκόμος Χριστίνα Σακαρίκου έμαθε τα μυστικά του μελιού στα παιδάκια του Παιδικού Σταθμού Πολυτέκνων!

 

 

 

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, ο Παιδικός Σταθμός Πολυτέκνων στο Μαραθώνα φιλοξένησε μια ξεχωριστή επισκέπτρια, την επαγγελματία μελισσοκόμο Χριστίνα Σακαρίκου. Η παρουσία της ήταν μια μοναδική ευκαιρία για τους μικρούς μας φίλους να εξερευνήσουν τον κόσμο των μελισσών και τη διαδικασία παραγωγής του μελιού.

Μέσα από μια συναρπαστική παρουσίαση, τα παιδιά μάθανε όλα τα στάδια, από τη γέννηση της μέλισσας μέχρι και το άλειμμα του μελιού στο ψωμί. Με προσοχή και ενδιαφέρον, η Χριστίνα μας οδήγησε σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα στον κόσμο της φύσης και της εργασίας των μελισσών.

Η Χριστίνα Σακαρίκου προσέφερε στα παιδιά μια εκπληκτική και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Η γνώση που απέκτησαν θα τους μείνει αξέχαστη.

Αυτή την εβδομάδα

Επιτήδειοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη – Σύλληψη 35χρονου

Εκατόν σαράντα έξι χρυσές λίρες και περίπου 4.000 ευρώ...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, παραχώρησε την καρέκλα του στη… μελλοντική δήμαρχο

Με την πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκίνησε η ημέρα του...

ΝΕΑ

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Πώς φαίνεται η αφρικανική σκόνη από ψηλά – Ορατή ακόμη και από το διάστημα

  Σχεδόν εξωπραγματικές ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν στην Κρήτη...

RPN.GR