spot_img
33.2 C
Rafina
Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2026
spot_img

Βύρωνας: Ποιο είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης – rpn

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ επί της οδού Μεσολογγίου τη στιγμή που το θύμα βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με μία γυναίκα. Ξαφνικά πλεύρισε το αυτοκίνητο μία μηχανή και ένα άτομο έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να γαζώνει το όχημα. Από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ο άνδρας ενώ η γυναίκα φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

 

 

Αλβανικά μέσα μεταδίδουν πως το θύμα της επίθεσης είχε απασχολήσει τις Αρχές στη γειτονική χώρα και κάνουν λόγο για «ανοικτούς λογαριασμούς» μεταξύ Αλβανών. Παράλληλα, μεταδίδουν πως ο άνδρας που δολοφονήθηκε, είχε εμπλακεί σε απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο άνδρας, ηλικίας 32 ετών, έμενε μαζί με την γυναίκα, ηλικίας 37 ετών, κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

«Έπαιζε η μικρή μου με το παιδί του, ακούσαμε τους πυροβολισμούς και έτρεξα να δω αν είναι κάτι ή αν είναι απλά παιχνίδι. Έκλαιγε το μικρό και έλεγε ”ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου”» αναφέρει γυναίκα που ήταν μάρτυρας.

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς, εμείς νομίζαμε ότι είναι αυτά για το Πάσχα, τα δυναμιτάκι. Καταλάβαμε ότι κάτι έγινε, τρέξαμε, είδαμε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη γωνία και η γυναίκα του φώναζε ”βοήθεια, βοήθεια”. Ήρθαν να πάρουν το παιδί που έπαιζε» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας, αναφέροντας πως το ζευγάρι ήταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο.

«Ακούστηκαν δύο μπαμ-μπαμ, σαν δυναμιτάκια. Είδα το παλικάρι μέσα στα αίματα» λέει άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως ο άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί ο λόγος της επίθεσης. Η έρευνα για το αιματηρό περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Αυτή την εβδομάδα

Υπόθεση Marfin: Στην Αθήνα την Πέμπτη η 46χρονη μετά την έκδοσή της από τη Βρετανία

Στην Ελλάδα επιστρέφει την Πέμπτη 6 Αυγούστου η 46χρονη...

Ο Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου θέτει σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Ο Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου θέτει σε δημόσια διαβούλευση το...

Σπάτα Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Μήνες μετά, πόσο πραγματικά άλλαξε η εικόνα;

Πόσο εύθραυστο μπορεί να είναι το σύστημα που κρατά...

ΝΕΑ

Υπόθεση Marfin: Στην Αθήνα την Πέμπτη η 46χρονη μετά την έκδοσή της από τη Βρετανία

Στην Ελλάδα επιστρέφει την Πέμπτη 6 Αυγούστου η 46χρονη...

Σπάτα Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Μήνες μετά, πόσο πραγματικά άλλαξε η εικόνα;

Πόσο εύθραυστο μπορεί να είναι το σύστημα που κρατά...

RPN.GR