spot_img
15.2 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Βραυρώνα: Νέα στοιχεία για το νεκρό βρέφος – Η κατάθεση της καμαριέρας – rpn

 

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη φρικιαστική υπόθεση στη Βραυρώνα, όπου εντοπίστηκε νεκρό βρέφος σε απορρίμματα.

Σύμφωνα με το Star, τα τελευταία στοιχεία να δείχνουν πως το μωρό γεννήθηκε ζωντανό, ενώ οι τελικές απαντήσεις στο θρίλερ αναμένονται μέσω των ιστολογικών εξετάσεων.

Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου σχολίασε στο Star τα στοιχεία που υπάρχουν αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε το μωρό.

«Οι πληροφορίες είναι ότι το νεογνό είχε κακώσεις εν ζωή γενόμενες και η παραμόρφωση στην κεφαλή όπως επίσης και οι κακώσεις στην κοιλιά είχανε γίνει προφανώς από το απορριμματοφόρο», είπε χαρακτηριστικά.

Η εκπομπή του Star αποκάλυψε επίσης την κατάθεση μιας καμαριέρας και συγκατοίκου της μητέρας του βρέφους, στην οποία περιγράφει όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο τη μέρα που η γυναίκα γέννησε.

Η κατάθεση της καμαριέρας

Η συγκάτοικος της μητέρας φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στις αρχές:

  • «Η κατηγορούμενη δεν ένιωθε καλά, έτσι την αναπλήρωσε εκείνη κατά το ωράριο 08:00 – 16:00.
  • Το ίδιο ωράριο δούλευαν και οι άλλες κοπέλες του δωματίου. Η κατηγορούμενη δε βγήκε καθόλου από το δωμάτιο, ούτε για φαγητό.
  • Όση ώρα ήταν μέσα στο μπάνιο μουρμούριζε, σαν να τραγουδάει κάτι, ενώ ακουγόταν συνεχώς νερά από τη ντουζιέρα και το καζανάκι να δουλεύει.
  • Έμεινε εκεί μέσα περίπου τρεις ώρες και συνεχώς ακούγονταν αυτοί οι θόρυβοι. Κάποια στιγμή ανησύχησαν πολύ με τις κοπέλες ότι δεν είναι καλά, καθώς δεν τους άνοιγε.
  • Τότε πήρε η ίδια μαχαίρι και άνοιξε την πόρτα του μπάνιου. Είδε την κατηγορούμενη όρθια, φορώντας μόνο το εσώρουχο κι ένα σορτσάκι.
  • Υπήρχε αίμα στο πάτωμα, το οποίο είχε σκουπίσει με τη σφουγγαρίστρα. Τη βγάλανε έξω, έκατσε στο κρεβάτι αλλά συνέχισε και είχε αρκετή αιμορραγία, οπότε ανησύχησαν.
  • Εκείνοι φώναξαν τον σύντροφό της να έρθει από το δωμάτιο. Εκείνος ήρθε μετά από λίγο και τους είπαν να βγουν έξω από το δωμάτιο για να μιλήσουν.
  • Έμειναν μόνοι τους για περίπου 10 λεπτά. Έπειτα μπήκαν κι εκείνες στο δωμάτιο. Ο σύντροφος έφυγε, αλλά η κατηγορούμενη δεν ήταν καθόλου καλά».

Ο πατέρας του βρέφους πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη Μαΐου.

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα Πικέρμι: Που θα δηλώσετε τις ζημιές από την κακοκαιρία ERMINIO στην κατοικία ή την επιχείρησή σας

Ανακοίνωση Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου για δηλώσεις ζημιών σε...

Πώς φαίνεται η αφρικανική σκόνη από ψηλά – Ορατή ακόμη και από το διάστημα

  Σχεδόν εξωπραγματικές ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν στην Κρήτη...

Διεθνή έκκληση/προειδοποίηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας: Η Κλιματική Κρίση στοιχίζει 10εκ. ζωές ετησίως

Διεθνή έκκληση απευθύνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) για...

Μυτιλήνη: Στα 20 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφθώδους πυρετού

Τα 20 φτάνουν πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφθώδους πυρετού...

ΝΕΑ

Πώς φαίνεται η αφρικανική σκόνη από ψηλά – Ορατή ακόμη και από το διάστημα

  Σχεδόν εξωπραγματικές ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν στην Κρήτη...

Μυτιλήνη: Στα 20 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφθώδους πυρετού

Τα 20 φτάνουν πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφθώδους πυρετού...

Ανασχηματισμός με φόντο κρίση και πίεση: Νέα πρόσωπα, παλιά ερωτήματα

Σε μια συγκυρία που θυμίζει περισσότερο «damage control» παρά...

Παραιτήθηκαν Κεφαλογιάννης, Τσιάρας και Βαρτζόπουλος μετά τη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών μετά τη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ Σε...

RPN.GR