spot_img
12.4 C
Rafina
Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Δούκας: «Το “δέσανε” ότι η Αλιμπέρτη χώρισε τον Πάριο για μένα» – rpn

 

 

 

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε ο Γιώργος Δούκας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην επαγγελματική διαδρομή της ζωής του και την επιλογή του να είναι πλέον συγγραφέας.

Ο Γιώργος Δούκας έκανε τη σκληρή αυτοκριτική του, για τα χρόνια που μεσουρανούσε στις πίστες, ενώ μίλησε για την έπαρση και τα λάθη, που του κόστισαν την καριέρα του στο τραγούδι.

«Πάντα είχα την όρεξη να μάθω αλλά ήμουν και θρασύτατος, κάνω πάντα την αυτοκριτική μου».

«Δεν πίνω και δεν καπνίζω. Δούλευα στη νύχτα και όλοι με είχαν για μεγάλο ναρκομανή διότι έβγαινα στην πίστα και ήμουν μες στην ένταση» είπε αρχικά.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το περιστατικό που μπήκε εμπόδιο στο ξεκίνημά του, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή προδιαγραφόταν με τους καλύτερους οιωνούς.

«Το 1998 είμαι ο πρώτος πρωτοεμφανιζόμενος δισκογραφημένος που παίρνει μαγαζί στις πλάτες του, το Posidonio, ήμουν μόνος μου στην αφίσα. Αυτή η επιτυχία κράτησε 3 ημέρες. Είχαν τη φαεινή ιδέα να υποβιβάσουν το Posidonio, αντί να μπει πρώτο και να μπει η συνεργασία από κάτω είπαν φταίει ο Δούκας και ο επιχειρηματίας είπε δυστυχώς αυτό που έκανες με θίγει».

«Μου κόστισε καλλιτεχνικά, από την Α΄Εθνική έπεσα στα Τάρταρα».

Αναφέρθηκε ακόμη στην εποχή που του χρέωναν ως δεσμό τη Σοφία Αλιμπέρτη.

«Τα βρήκαμε με τον επιχειρηματία πολύ μετά, δεν δεχόταν να μου μιλήσει. Συνδυάστηκε τότε με το ότι μόλις είχε χωρίσει η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο, η Σοφία έκανε μία δήλωση ότι “περνάω καλά με τον Δούκα”. Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα».

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Κουμπαράς αγάπης για τον Ερνάλντο – rpn

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΡΑΝΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του...

Φωτιά ξέσπασε στο κέντρο της Ραφήνας σε κατάστημα οπτικών (φωτο) – rpn

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στο...

”Φάμπρικα”: Σπίτι όπως το ονειρεύεσαι. Έπιπλα όπως πρέπει να είναι

Σαλόνι, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρα, μελέτη. Όχι απλά έπιπλα. Το σπίτι σου,...

Δήμητρα Τσεβά στην POLIS: «Η ισχυρότερη συμμαχία είναι με τους πολίτες – και τη χτίζουμε καθημερινά»

Η Δήμητρα Τσεβά δεν είναι ένα πρόσωπο που εμφανίστηκε...

Η κοινωνία έβαλε βαθμό: Αναλυτικά τα αποτελέσματα των διαδικτυακών γκάλοπ για τις αντιδημαρχίες

Τι αποτυπώνουν τα διαδικτυακά γκάλοπ σε Ραφήνα–Πικέρμι, Μαραθώνα και...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Κουμπαράς αγάπης για τον Ερνάλντο – rpn

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΡΑΝΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του...

”Φάμπρικα”: Σπίτι όπως το ονειρεύεσαι. Έπιπλα όπως πρέπει να είναι

Σαλόνι, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρα, μελέτη. Όχι απλά έπιπλα. Το σπίτι σου,...

Η κοινωνία έβαλε βαθμό: Αναλυτικά τα αποτελέσματα των διαδικτυακών γκάλοπ για τις αντιδημαρχίες

Τι αποτυπώνουν τα διαδικτυακά γκάλοπ σε Ραφήνα–Πικέρμι, Μαραθώνα και...

ΑΔΕΔΥ: Aπεργιακή κινητοποίηση σε Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις – «Η ανάπτυξή τους τσακίζει την ζωή μας»

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η απεργιακή κινητοποίηση στο Σύνταγμα,...

RPN.GR