spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Σχινιάς: Νέα στοιχεία για το πτώμα με τα βαρίδια – rpn

 

 

Μια υπόθεση θρίλερ προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί μετά τον εντοπισμό της σορού του άνδρα που βρέθηκε στη θάλασσα κοντά στην παραλία του Σχινιά στον Μαραθώνα.

Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε από δύτη με βαρίδι 10 κιλών στα πόδια του ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της δολοφονίας ή της αυτοκτονίας.

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο MEGA για τη σορό του άνδρα στον Σχινιά, ανέφερε: «Είναι παράξενο γιατί δεν ήταν δεμένα τα χέρια του. Στην αρχή το Λιμενικό όταν είδε το πτώμα κι έκανε την πρώτη αυτοψία, έκανε λόγο για αυτοχειρία. Αυτό το σενάριο σιγά – σιγά απομακρύνεται μετά την ανεύρεση ενός τατουάζ. Το τατουάζ παραπέμπει σε μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων».

«Το Λιμενικό συνεργάζεται πολύ στενά με την Ελληνική Αστυνομία και τις ειδικές υπηρεσίες της για την ταυτοποίηση του 40 – 45 ετών ατόμου που φαίνεται να έμεινε μέσα στο νερό για 25 μέρες», συμπλήρωσε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι από το τατουάζ ενδεχομένως να βρουν τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Όσον αφορά το βαρίδι, ήταν ένας στρογγυλός δίσκος γυμναστηρίου.

Από τον γιατρό που είδε τη σορό, εκτιμήθηκε ότι ο θάνατος του άνδρα επήλθε πριν από περίπου 20 μέρες. Συνεπώς, το σώμα όντας σε σηπτική κατάσταση ανέβηκε στην επιφάνεια της θάλασσας.

Αυτή την εβδομάδα

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

RPN.GR