spot_img
14.7 C
Rafina
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Τρίτη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – rpn

 

 

 

Καλείσθε όπως προσέλθετε στην 3η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Δημοτικό Kατάστημα Ραφήνας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στις 28 Ιουνίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67Α του                       Ν. 3852/2010, όπως προστέθηκε με το άρθρο 7 του Ν. 5056/2023.

Σας ενημερώνουμε ότι στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης εγγράφονται τα θέματα που επιθυμεί να θέσει κάθε Δημοτικός Σύμβουλος, τα οποία αφορούν στα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής κατά το τρίτο δίμηνο της θητείας της, εφόσον είτε κατατεθούν εγγράφως στο Γραφείο Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου είτε αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση presidentccrp@4059.syzefxis.gov.gr, έως τρεις (3) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση, ήτοι έως 24-06-2024 και ώρα 14:00.

Κάθε δημοτικός σύμβουλος μπορεί να θέσει έως ένα (1) θέμα. Εφόσον υποβληθούν συνολικά πάνω από δέκα (10) θέματα, θα διενεργηθεί κλήρωση από το προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία πρόκειται να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη.

Πέρα των ανωτέρω δέκα θεμάτων έως δύο (2) θέματα τίθενται από τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR