spot_img
26.4 C
Rafina
Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2026
spot_img

Γέρακας: Καταγγελία για παραβατικές συμπεριφορές Ρομά, από σύλλογο και κατοίκους της περιοχής – rpn

 

 

 

Ακολουθεί επιστολή που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του anattica.gr με την παράκληση να δημοσιευτεί:

”Εχθές το βράδυ (την Κυριακή), εγώ και οι γείτονές μου βρεθήκαμε αντιμέτωποι με σοβαρό περιστατικό παραβατικής συμπεριφοράς. Μια ομάδα ατόμων, γνωστοί σε όλους μας, διοργάνωσαν γλέντι σε οικόπεδο που δεν είναι της ιδιοκτησίας τους, με τη μουσική να δυναμώνει όσο περνούσε η ώρα. Παιδιά ηλικίας από 3 ετών έως έφηβοι έτρεχαν στους δρόμους χωρίς επίβλεψη, συχνά με μπύρες στα χέρια, ενώ οι καλεσμένοι προέβαιναν σε ανάρμοστες πράξεις στους κοινόχρηστους χώρους.

Τα γεγονότα αυτά μας ανάγκασαν να καλέσουμε την Άμεση Δράση, η οποία ανταποκρίθηκε γρήγορα. Ωστόσο, η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν η ΕΛ.ΑΣ. διέλυσε το γλέντι και οι συμμετέχοντες αποχώρησαν από το σημείο. Δεχτήκαμε απειλές για τη σωματική μας ακεραιότητα, τόσο εγώ όσο και οι γείτονές μου, ενώ πέτρες πετάχτηκαν προς το μέρος μας.

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν ίση μεταχείριση και ενσωμάτωση στην κοινωνία!
Η κατάσταση στον Δήμο Παλλήνης και γενικά στην Ανατολική Αττική έχει επιδεινωθεί.

Μια ομάδα / φυλή , που στην πλειοψηφία της, δεν πληρώνει φόρους, δεν τηρεί τους νόμους και ζει κυρίως με επιδόματα, προσπαθεί να μας επιβάλει τον φόβο όταν δεν ικανοποιούνται οι απαιτήσεις της.

Η γνωστή απειλή «θα σας κάνουμε να πουλήσετε τα σπίτια σας» ακούγεται καθημερινά από ανθρώπους που έχουν αποκτήσει σπίτια χωρίς να επαγγέλλονται κάτι, ή να πληρώνουν φόρους και γενικά να είναι νομοταγείς.

Καλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου Παλλήνης να υψώσουν τη φωνή τους και ζητούμε από το Κράτος και τις τοπικές αρχές να αναλάβουν δράση. Το πρόβλημα μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς και σύντομα θα είναι ανεξέλεγκτο.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ο Δήμος Παλλήνης  να κατοικείται μόνο από αυτή την ομάδα ανθρώπων. Ζητούμε άμεση και αποτελεσματική δράση για την αποκατάσταση της τάξης και της ασφάλειας στην πόλη μας.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρακα «Νίκος Καζαντζάκης»

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Μήνυμα προς Εφοπλιστές- Κυβέρνηση- ΥΕΝ για τα προβλήματα στo λιμάνι

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΑΥΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΠΕΝΕΝ) Πειραιάς, 13/07/2026 Δεν έχετε ξεμπερδέψει...

Ενοίκια: Παράταση και διεύρυνση της τριετούς φοροαπαλλαγής εξετάζει η κυβέρνηση

Νέες παρεμβάσεις για την αγορά ενοικίων επεξεργάζεται το οικονομικό...

Φώκια εμφανίστηκε στην παραλία του Βαρνάβα (βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους λουόμενους στην παραλία του...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Μήνυμα προς Εφοπλιστές- Κυβέρνηση- ΥΕΝ για τα προβλήματα στo λιμάνι

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΑΥΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΠΕΝΕΝ) Πειραιάς, 13/07/2026 Δεν έχετε ξεμπερδέψει...

Ενοίκια: Παράταση και διεύρυνση της τριετούς φοροαπαλλαγής εξετάζει η κυβέρνηση

Νέες παρεμβάσεις για την αγορά ενοικίων επεξεργάζεται το οικονομικό...

Φώκια εμφανίστηκε στην παραλία του Βαρνάβα (βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους λουόμενους στην παραλία του...

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου Παλλήνης

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου...

RPN.GR