spot_img
13.8 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Βασιλόπουλος σε Τσεβά: Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο – υπάρχει θέμα ηθικής τάξης (βίντεο)- rpn

Λάβρος κατά της Δήμητρας Τσεβά ο επικεφαλής της παράταξης ”Δύναμη Ανάπτυξης” Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος. Οι κατηγορίες που της αποδίδει είναι βαρύτατες και τα πράγματα όπως φαίνεται, οδεύουν σε άλλα μονοπάτια, με άγνωστες συνέπειες, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 18/9.

Στα δύο βίντεο που ακολουθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο της 30/7/2024 (το ένα είναι μονταρισμένο ενώ το δεύτερο όχι), η Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου αναφέρει ότι έχει σταλεί εξώδικο στην εταιρεία που είχε παραγγείλει ο δήμος τον κλαδοθρυμματιστή, γεγονός που αναίρεσε σε επόμενο Δ.Σ. Εμείς είμαστε παρόντες και στα 2 Δημοτικά Συμβούλια και αναφέρουμε πως όλα όσα λέει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος είναι αληθή, χωρίς ίχνος υπερβολής. Μάλιστα έχουμε καταγράψει και τα δύο Δημοτικά Συμβούλια με την κάμερά μας, όντες παρόντες.

Μεγαλύτερο ζήτημα όμως είναι ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Κοντεύουν να συμπληρωθούν 9 μήνες διοίκησης Τσεβά, και δεν έχουμε ακούσει ούτε έναν να έχει κάποια αντίρρηση ή να λέει μια διαφορετική γνώμη. Πρέπει να γνωρίζετε αγαπητοί Δημοτικοί Σύμβουλοι (όλων των παρατάξεων), ότι οι πολίτες σας εμπιστεύτηκαν για να προασπίζετε τα συμφέροντα της πόλης, και όχι τα μικροπολιτικά συμφέροντα κάποιων. Ανοίξτε τα μάτια και την καρδιά σας, και ακούστε τι λέει η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ σας, για το καλό του τόπου μας.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Ανδρέα Βασιλόπουλου, και τα βίντεο.

”Υπάρχει θέμα ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ και ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ για την Δήμητρα Τσεβά. Πρωτοφανής στάση για Δήμαρχο να ψεύδεται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αδιάψευστος μάρτυρας τα στιγμιότυπα από τις συνεδριάσεις του ΔΣ στις 30/7 και 30/8/2024. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλόπουλος.

 

 

 

Ακολουθεί το βίντεο χωρίς μοντάζ

Αυτή την εβδομάδα

Νέος Βουτζάς: Οι πυρόπληκτοι διεκδικούν δικαστικά την επιστροφή χρημάτων για το νερό από τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου – rpn

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/12/25 Με μια σύντομη, και...

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

ΝΕΑ

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

Θα επιβιώσει η Eurovision από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της;

Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Eurovision φαίνεται πως είναι σε...

Μεγάλο Ρέμα, μεγάλες καθυστερήσεις: Το λιμάνι γεμίζει λάσπη και η Ραφήνα αγανάκτηση

Απίστευτες εικόνες και ακόμη πιο απίστευτα βίντεο, έρχονται από...

RPN.GR