spot_img
18 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Κάτια Δανδουλάκη: «Το δικαστήριο ήταν πολύ δύσκολο, δεν μου άρεσε καθόλου» – rpn

 

 

Η Κάτια Δανδουλάκη καλεσμένη στο Action 24 της Αθηναΐδας Νέγκα μίλησε για την υπόθεση του metoo, που κλήθηκε ως μάρτυρας και μετέφερε έναν από τους διαλόγους που υπήρξαν στη δικαστική αίθουσα.

«Το δικαστήριο ήταν πολύ δύσκολο, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο συνήγορος του κατηγορουμένου τον συγκεκριμένο μάρτυρα. Στην επιστήμη τους χρησιμοποιούν λέξεις, που τις βγάζουν από το περιεχόμενο της πρότασης και τις κρατάνε. Αυτό εμένα αν μου το κάνεις, μπορώ να σε σκοτώσω. Με ρωτούσε κάτι πάρα πολύ απλό. Με ρώτησε: εσείς τι είδατε; και απάντησα: τίποτα απολύτως, ότι υπήρχε μία έντονη κατάσταση φλερτ κι όλοι ήμασταν σε αμηχανία. Είδα ένα παιδί που έκλαιγε. Ξαφνικά κοιτιόμασταν κι ήταν πολύ ανήσυχος ο συγκεκριμένος άνθρωπος, εκνευρισμένος και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για τίποτα. Είχε το μυαλό του εκεί» σημείωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Μου απάντησε: τι θα πει αυτό; Δεν μπορεί να κάνει φλερτ; Και λέω υπάρχει φλερτ που να κλαίει ο άλλος και να νιώθει καταπίεση; Μου είπε ότι πρέπει να ανοίξω την εγκυκλοπαίδεια για να πω ποια είναι η διαφορά του φλερτ από το είμαι στριμωγμένη και δεν περνώ καλά. Δεν ξέρω. Τι θα πει ότι δεν ξέρω; Αυτό με ενοχλεί γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου. Θέλει να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα κι αυτό με κάνει έξαλλη και θα γίνω επιθετική» πρόσθεσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR