spot_img
26.2 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Νέος Βουτζάς: Ο Αθλητικός σύλλογος ”Πρόοδος” πάει τριήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη- Βεργίνα- Λιτόχωρο – πληροφορίες εδώ – rpn

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καμένα Βούρλα – Παλαιός Παντελεήμονας – Βεργίνα – Αιγές – Διόν – Λιτόχωρο
1η ημέρα (01.11.2024): Αθήνα – Καμμένα Βούρλα – Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Θεσσαλονίκη. Ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα για να απολαύσουμε τον πρωινό καφέ μας. Έπειτα αναχώρηση για την Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Παλαιό Παντελεήμονα, τον παραδοσιακό οικισμό με τα πέτρινα σπιτάκια και τη μοναδική θέα στον Όλυμπο και το Θερμαϊκό Κόλπο. Χρόνος για περιήγηση και μεσημεριανό φαγητό. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στη Θεσσαλονίκη. Προαιρετική βραδινή έξοδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
2η ημέρα (02.11.2024): Θεσσαλονίκη – Βεργίνα – Θεσσαλονίκη : Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Βεργίνα, πόλη κτισμένη γεωγραφικά στη θέση των Αρχαίων Αιγών, στην οποία έκανε ανασκαφές ο εξαίρετος αρχαιολόγος Μανώλης Ανδρόνικος, όπου και ανακάλυψε τον αρχαίο τάφο του Βασιλιά Φιλίππου Β’. Θα ακολουθήσει επίσκεψη και ξενάγηση από πιστοποιημένο ξεναγό, στο πολυκεντρικό μουσείο Αιγών. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη για τον Πανοραμικό Γύρο της πόλης κατά τη διάρκεια του οποίου θα δούμε την Πλατεία Αριστοτέλους, τον Λευκό Πύργο, τον Άγιο Δημήτριο, θα περάσουμε από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Προαιρετική βραδινή έξοδο. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα (03.11.2024) : Θεσσαλονίκη – Διόν – Λιτόχωρο – Αθήνα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο του Δίου, που βρίσκεται στους πρόποδες του Ολύμπου στην Πιερία. Ξενάγηση με πιστοποιημένο ξεναγό και αναχώρηση για το Λιτόχωρο, όπου θα έχουμε χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις Άφιξη το βράδυ γεμάτοι από όμορφες αναμνήσεις!
Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: Τρίκλινο 195,00 €, Δίκλινο 225,00 €, Μονόκλινο 305,00€
Προκαταβολή 30% έως 20/10/2024. Εξόφληση έως 30/10/2024.
Ημέρες και Ώρες Γραμματείας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ Αθλητικός Σύλλογος Ν. Βουτζά (Χρ. Σμύρνης 1, Α’ Είσοδος Ν. Βουτζά):
Δευτέρα, Πέμπτη: 09:00-15:00, Τρίτη, Τετάρτη: 16:00-22:00, Παρασκευή: 14:00-20:00
Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται: Η μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Θεσσαλονίκη, στο κεντρικό ξενοδοχείο Hotel Capsis 4* με πρωινό, πιστοποιημένος ξεναγός (City tour Θεσσαλονίκη, Αιγές και μουσείο, Διόν), ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής και Επαγγελματικής Ευθύνης των συμμετεχόντων, διόδια, Φ.Π.A.
Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ο φόρος διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 3,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση και ό, τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Λίτσα Ρίζου 6939 16 36 88

Αυτή την εβδομάδα

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

Τραγωδία στην Ψάθα: Νεκροί ένας Έλληνας και ένας Δανός από τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς...

RPN.GR