spot_img
14.9 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Μίμης Πλέσσας: Συντετριμμένη η Λουκίλα Καρρέρ στην κηδεία – rpn

 

 

 

Βαρύ είναι το κλίμα στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μίμη Πλέσσα . Πριν από λίγο, έφτασαν στο Α’ νεκροταφείο η Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα, με την 26χρονη κόρη τους, Ελεάνα.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα βλέπουμε την Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα και τον ανιψιό του Στέφανο Κορκολή, να στέκονται εμφανώς συγκλονισμένοι δίπλα στο φέρετρο του μεγάλου συνθέτη.

Μιλώντας με τρεμάμενη φωνή στην εκπομπή του Κώστας Τσουρού, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, η Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα είχε αναφέρει: «Πέθανε στην αγκαλιά μου, ξεψύχησε εχθές το βράδυ. Τον χάιδευα, του έλεγα «ευχαριστώ για όσα ζήσαμε». Προσπαθούσα να του δώσω λίγο νερό, είχε σταματήσει να τρώει και να πίνει μόνο τις τελευταίες τρεις ημέρες, τίποτε άλλο. Πιες λίγο νερό του λέω να ξαναγυρίσουμε στη ζωή μας».

Στο πλευρό τους και ο Στέφανος Κορκολής. «Η θλίψη υπάρχει, όσο και να λέμε ότι ήταν 100 χρονών. Δεν παύει όταν φεύγει ένας άνθρωπος να φεύγει για πάντα και τουλάχιστον για τους δικούς του ανθρώπους είναι πάντα λυπηρό. Μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον, υπήρξε ένας μεγαλοφυής μουσικός, μεγαλοφυής επιστήμονας και πάνω από όλα η προσωποποίηση της ευγένειας. Χαραγμένες στη μνήμη μου με τον Μίμη Πλέσσα οι σημαντικότερες στιγμές της μουσικής. Ήθελε πάρα πολύ να παρευρεθεί στη συναυλία του για τα 100 χρόνια», είχε δηλώσει στον ΑΝΤ1 ο μουσικοσυνθέτης.

 

tlife.gr

Αυτή την εβδομάδα

Σουβλάκι… «φαρμάκι»: Πλησιάζει τα 5 ευρώ

Από το «φαγητό του λαού»… στο μικρό σοκ του...

Ραφήνα: Φέτος το Πάσχα… μυρίζει Άσπρο γίδι!

Ξέχνα τα «ήσυχα» Πάσχα και τα τυπικά τραπέζια. Φέτος,...

Επιτήδειοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη – Σύλληψη 35χρονου

Εκατόν σαράντα έξι χρυσές λίρες και περίπου 4.000 ευρώ...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

ΝΕΑ

Σουβλάκι… «φαρμάκι»: Πλησιάζει τα 5 ευρώ

Από το «φαγητό του λαού»… στο μικρό σοκ του...

Ραφήνα: Φέτος το Πάσχα… μυρίζει Άσπρο γίδι!

Ξέχνα τα «ήσυχα» Πάσχα και τα τυπικά τραπέζια. Φέτος,...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

RPN.GR