spot_img
32.7 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Βάρη: Φώναζαν στο παιδί μου «ζήτα συγγνώμη, γιατί θα πέσουν σφαλιάρες» – rpn

 

 

Οι δύο συλληφθέντες πλησίασαν τον 17χρονο, με τον έναν να τον ρωτά γιατί βρίζει την αδελφή του. Ο καβγάς συνεχίσθηκε έξω από το σχολείο μετά το τέλος των μαθημάτων, αφού οι δύο μαθητές πλησίασαν ξανά τον 17χρονο και ένας τους τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να διακομισθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο πατέρας του 17χρονου ανέφερε ότι «το παιδί είναι καλά, τού επιτέθηκαν στα καλά καθούμενα επειδή σώνει και καλά δείξανε μία θήκη στον γιο μου, δεν βρίσκανε μία αιτία, θέλανε κάτι, δεν ξέρω.

Του είπε ο γιος μου “ποια θήκη; Άσε μας τώρα, τι με νοιάζει η θήκη;” και μετά τού λέει “εσύ δεν έκοψες ήσουνα που έκοψες την αδελφή μου;” και απάντησε “τι σχέση έχω εγώ με την αδελφή σου;”. Εντωμεταξύ από τους δύο, ο ένας 19 ετών από ό,τι έμαθα και ο άλλος στην ηλικία του γιου μου, του μίλησαν και του είπαν “έλα από εδώ λίγο να τα πούμε, δεν θα σου κάνουμε τίποτα” και λέει ο γιος μου “γιατί να έρθω εκεί; Ελάτε εσείς εδώ” και μετά είπαν “για αυτά που είπες πριν, ζήτα συγγνώμη γιατί θα πέσουν σφαλιάρες”», αποκάλυψε αρχικά.

«Ο γιος μου θυμάται μία κίνηση κλωτσιάς και μετά επενέβησαν μάλλον κάποιοι συμμαθητές του και τον απέτρεψαν και μετά, τράπηκαν σε φυγή και υποστηρίζουν ότι ο γιος μου είχε σιδηρογροθιά.

Καλά είναι το παιδί, απλώς, τώρα με το σχολείο. Θα συνεχίσει βέβαια, απλώς έχει έναν φόβο μην του κάνουν τίποτα πάλι ή οτιδήποτε. Έχει παραγίνει αυτό το μπούλινγκ, στα καλά καθούμενα να βρίσκουμε αιτίες για να πειράζουμε άτομα; Δεν το κάνουμε ούτε για αποζημίωση, ούτε τίποτα. Να ξεκουμπιστούν από το σχολείο, για να μην πειράξουν ξανά άλλα παιδιά», είπε επιπλέον ο πατέρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Βρίζει και εκφοβίζει την αδελφή μου», υποστηρίζει ο ανήλικος που χτύπησε τον 17χρονο

«Αυτός με χτύπησε, μου έριξε ένα μπουκέτο στα χείλη και έχω κάνει και ράμματα. Εκείνη την στιγμή είχα πέσει κάτω, είχαν θολώσει τα μάτια μου, δεν έβλεπα τίποτα, δεν ήξερα τι γίνεται καν εκείνη την στιγμή. Έτρεχαν αίματα, μου έδιναν οι φίλοι μου νερό», ανέφερε ο 17χρονος.

 

Αυτή την εβδομάδα

Σοβαρή ανησυχία για την ασφάλεια στο γεφυράκι της Διώνης

Η εικόνα που παρουσιάζει το γεφυράκι στη Διώνη προκαλεί...

Ραφήνα: Εκθέσεις θορύβου αεροσκαφών για τον Ιούνιο 2026

Εκθέσεις θορύβου αεροσκαφών για τον Ιούνιο 2026 Έκθεση_θορύβου_Ιούνιος_2026

Ραφήνα: Προσφορά νερών στο ΚΕΠΙΧ και στην ΕΘΟΡΠ από τις Υδροφόρες Γιώργος

Θερμές ευχαριστίες προς την εταιρεία «Υδροφόρα Γιώργος» για την...

Συνεχίζεται και την Τρίτη 4/8 ο πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4) σε όλη την Αττική 

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο ΤΡΙΤΗ...

ΝΕΑ

Σοβαρή ανησυχία για την ασφάλεια στο γεφυράκι της Διώνης

Η εικόνα που παρουσιάζει το γεφυράκι στη Διώνη προκαλεί...

Ραφήνα: Εκθέσεις θορύβου αεροσκαφών για τον Ιούνιο 2026

Εκθέσεις θορύβου αεροσκαφών για τον Ιούνιο 2026 Έκθεση_θορύβου_Ιούνιος_2026

Ραφήνα: Προσφορά νερών στο ΚΕΠΙΧ και στην ΕΘΟΡΠ από τις Υδροφόρες Γιώργος

Θερμές ευχαριστίες προς την εταιρεία «Υδροφόρα Γιώργος» για την...

Καταγγελία για κλοπές από αυτοκίνητα πυροσβεστών την ώρα της μεγάλης φωτιάς

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν φωτογραφίες από τον χώρο στάθμευσης της...

RPN.GR