spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

”Διαζύγιο απ΄την αλήθεια έχει πάρει η Δήμαρχος – Αυτά που δηλώνει αναρμόδια τα κάνει την άλλη μέρα μετά από πίεση των συμβούλων” – rpn

Απίστευτα και όμως αληθινά τα όσα συμβαίνουν στον δήμο μας, και όσα λέγονται στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων από το στόμα της Δημάρχου. Ακολουθεί ανάρτηση, απόσπασμα βίντεο και έγγραφα της επόμενης ημέρας. Τα δημοσιεύει ο π. αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης:

”ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ!!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ!!!

Είναι αδιανόητα τα όσα καθημερινά συμβαίνουν στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου από τη Δήμαρχο και τη διοίκηση μειοψηφίας των “6”.

  • Κατά τη συνεδρίαση της 14ης Νοεμβρίου (χτες δηλαδή!!!) η κα Τσεβά σε επίμονες ερωτήσεις του κου Ξηντάρα για τη συνέχιση μπαζωμάτων και επιχωματώσεων στα σύνορα με την Καλλιτεχνούπολη δηλώνει στο σώμα απαντώντας πως έχουν γίνει όλα τα προβλεπόμενα και στην επιμονή του μέχρι πρότινος αντιδημάρχου της, γιατι δεν δίνει εντολή στην ΥΔΟΜ να σταματήσει το έργο απαντά με απόλυτη άνεση ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΊΑ ΜΑΣ!!!

(ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΣ Ο ΕΠΙΜΑΧΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΞΗΝΤΑΡΑ-ΤΣΕΒΑ)

  •  Ούτε ενα 24ωρο μετά το “ξεφωνητό” και την αντιπαράθεση ο ίδιος άνθρωπος που δήλωνε το βραδυ “δεν μπορούμε, δεν είναι στη δικαιοδοσία μας” , εξέδιδε επίσημο Δελτίο Τύπου όπου υπερηφάνως σημείωνε ότι με προσωπική της εντολή ζητείται από την ΥΔΟΜ (με κοινοποίηση σε καθε αρμόδιο φορέα) να προχωρήσει στα δέοντα για να σταματήσει κάθε εργασία!!!!

  • Αυτά που επί μήνες όφειλε αλλά ΔΕΝ μπορούσε ως αναρμόδια να κάνει την Τετάρτη και το δήλωνε στο σώμα, μπόρεσε τελικά όταν εκτέθηκε δημόσια, να τα κάνει το άλλο πρωι!!!!

Απολαύστε ελεύθερα το βίντεο από τη συζήτηση που βεβαιώνει το σώμα δημόσια για τα περί αναρμοδιότητας να σταματήσει το μπάζωμα και την υπερήφανη ανακοίνωση κάτι ώρες μετά το ξεφωνητό, όπου “μαγικά” μπορεί και σπεύδει ασθμαίνουσα και καταϊδρωμένη να πράξει….

Τι θα πει στο επόμενο συμβούλιο? Ότι πάλι δεν κατάλαβε κανείς τι ακριβώς εννοούσε, ότι παρερμηνεύονται όσα λέει ή ότι απλά λέμε και καμιά παρόλα να περνάει η ώρα?

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

Θα επιβιώσει η Eurovision από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της;

Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Eurovision φαίνεται πως είναι σε...

ΝΕΑ

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

Θα επιβιώσει η Eurovision από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της;

Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Eurovision φαίνεται πως είναι σε...

Μεγάλο Ρέμα, μεγάλες καθυστερήσεις: Το λιμάνι γεμίζει λάσπη και η Ραφήνα αγανάκτηση

Απίστευτες εικόνες και ακόμη πιο απίστευτα βίντεο, έρχονται από...

Η Θύελλα Ραφήνας μας προσκαλεί σε Χριστουγεννιάτικο γλέντι στο ‘Ασπρο Γίδι – rpn

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ Η Ραφήνα ετοιμάζεται να φορέσει τα...

RPN.GR