spot_img
14.4 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Μαρίνα Σταυράκη για Γιώργο Πατούλη: «Έχω μεγαλοκαρδία, του εύχομαι να είναι ευτυχισμένος» – rpn

 

 

 

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε Μαρίνα Σταυράκη, η οποία ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, τον γιο της, Αλέξανδρο, αλλά και για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη.

Για την προσωπική της ζωή, η Μαρίνα Σταυράκη ξεκαθάρισε: «Δεν έχω καμία σχέση, αν εννοείς ερωτική. Η πολύ όμορφη σχέση είναι ο γιος μου. Έχουμε στολίσει το σπίτι, θα κάνουμε ρεβεγιόν και θα ταξιδέψουμε μαζί στη Ρώμη για 5 μέρες την Πρωτοχρονιά. Αν προκύψει κάτι ευχάριστο θα το μοιραστώ με το κόσμο».

Όσο για τον γιο της, Αλέξανδρο, η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη σημείωσε: «Ο Αλέξανδρος είναι 19 ετών, με συνοδεύει και έχει και αυτός μια αγάπη για τα κοινά», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Τέλος, η Μαρίνα Σταυράκη δεν δίστασε να στείλει τις ευχές της στον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει δεύτερη φορά μπαμπάς. «Έχω ευχηθεί και δημόσια. Γενικά μου αρέσει να ξεπερνάω πράγματα από το παρελθόν και πικρίες. Με τον πρώην σύζυγό μου περάσαμε μια ζωή μαζί. Εγώ έχω μεγαλοκαρδία. Του εύχομαι με το καλό να έρθει το νέο μέλος και να είναι ευτυχισμένος αυτός και η οικογένειά του. Είναι ημέρες γιορτινές, έχουμε αλλάξει σελίδα».

 

Αυτή την εβδομάδα

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό

Η γενιά που μεγάλωσε με το smartphone στο χέρι...

RPN.GR