spot_img
14.1 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Οι Rafina Runners συμμετείχαν στο Run The Lake Vouliagmeni – rpn

Το Run The Lake Vouliagmeni είναι ένας θεσμός που συνδυάζει τον αθλητισμό με την κοινωνική προσφορά. Κάθε συμμετέχων αγωνίζεται για τον προσωπικό του στόχο, αλλά όλοι μοιράζονται έναν κοινό σκοπό: τη φιλανθρωπία και την υποστήριξη της κοινωνίας.

Η διοργάνωση αυτή, που έχει καθιερωθεί ως αγαπημένος αγώνας για πολλούς δρομείς, προσέλκυσε και φέτος τους Rafina Runners, οι οποίοι έλαβαν μέρος με κύριο κριτήριο την επιθυμία τους για κοινωνική προσφορά. Τον σύλλογο εκπροσώπησαν με επιτυχία οι Νίκος Χριστοφίδης, Χ.Στέλλας, Δ.Γκόλφης, Χριστίνα Ξαγοράρη, Μαρία Παν, Σταμάτης Κολλάρος, Βασίλης Κικής, Αλέξανδρος Χίμης και Κώστας Βακαλίνης.

Μέσα από αυτή τη συλλογική προσπάθεια, η αλληλεγγύη και το ομαδικό πνεύμα αναδεικνύονται, αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός μπορεί να γίνει μια γέφυρα κοινωνικής αλληλοϋποστήριξης και προσφοράς.

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR