spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Νεκρός έξω από πολυκατοικία παλιός παίκτης του Ολυμπιακού – rpn

 

 

 

Ο Γιάνις Τίμα πέθανε σε ηλικία 32 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την Λετονία και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Λετονός βρέθηκε νεκρός έξω από πολυκατοικία στην Μόσχα.

Οι πρώτες πληροφορίες του θανάτου του σοκάρουν. Ο λόγος είναι ότι ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού φέρεται να αυτοκτόνησε, κάτι ωστόσο το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί, αφού δεν υπάρχει καμία αναφορά σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό του.

Σύμφωνα πάντως με σειρά δημοσιευμάτων στην Ρωσία, δίπλα στο πτώμα του Λετονού φόργουορντ βρέθηκε το κινητό του, στο οποίο υπήρχε screensaver με την φράση “Call Anna”, δηλαδή “καλέστε την Άννα”.

Αυτό το μήνυμα φέρεται να αφορούσε την Άννα Σεντοκόβα, την πρώην σύζυγό του. Πρόκειται για 42χρονη γνωστή τραγουδίστρια, με την οποία χώρισε επισήμως στις 9 Δεκεμβρίου.

Μία ημέρα νωρίτερα, στις 16 Δεκεμβρίου, ο Τίμα είχε ευχηθεί μέσω story στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram “Χαρούμενα γενέθλια” στην πρώην σύντροφό του.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR