spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σε ηλικία 61 ετών – RPN

 

 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου και τηλεόρασης Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Το τελευταίο διάστημα, ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου και τηλεόρασης αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του και τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πριν από δύο χρόνια, ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, όπου είχε χρειαστεί να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης νοσηλεύτηκε για 5,5 μήνες και εξομολογήθηκε πως αργότερα έμαθε πως το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν σοβαρό. Μάλιστα, για ένα μήνα ήταν διασωληνωμένος.

«Ήμουν στο νοσοκομείο, γιατί είχα πάθει μια ισχυρή πνευμονία λόγω στρεπτόκοκκου. Είχα κάνει εγχείρηση, έμεινα έναν μήνα διασωληνωμένος, αλλά ευτυχώς ζω, κάτι που δεν το περίμενε κανείς», είχε πει ο δημοσιογράφος.

«Το έμαθα μετά ότι ήταν τόσο σοβαρό. Μου είπαν ότι ζω από ένα θαύμα. Δεν ήξερα, νόμιζα ότι ήμουν άρρωστος, πως είχα μια πνευμονία, ότι θα κάνω μια εγχείρηση.

Δεν θα το έκανα θέμα, δεν μου αρέσει καθόλου που υπάρχει για τα πάντα τηλεοπτική κάλυψη. Το βρίσκω κιτς», σχολίασε και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Μην το κάνουμε θέμα, οι αρρώστιες είναι μέσα στη ζωή των ανθρώπων. Το θέμα είναι να παραμείνεις όρθιος, να μη σε καταβάλλει κάτι ψυχολογικά, γιατί το ψυχολογικό είναι πολύ σημαντικό πράγμα», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος στην εκπομπή Πρωινό.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, ήταν δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου και θεάτρου. Έχει γράψει μέχρι τώρα 20 βιβλία με θέμα την ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, της νύχτας, του τραγουδιού και του μιούζικαλ και βιογραφικά βιβλία ανθρώπων του ελληνικού σινεμά. Αρθρογραφεί από το 1985 σε εφημερίδες, περιοδικά, έχει κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, προσφάτως και στο διαδίκτυο. Έχει επιμεληθεί επανεκδόσεις παλαιού υλικού σε CD, για ανθρώπους όπως η Αλίκη Βιουγιουκλάκη, η Τζένη Βάνου, η Σοφία Βέμπο, η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Σπάρτακος, το σύνολο του κινηματογραφικού έργου του Νίκου Μαμαγκάκη, ειδικό αφιέρωμα για την ιστορία του τραγουδιού στο ελληνικό σινεμά κ.α. Στην τηλεόραση έχει κάνει το πρώτο πρωινό του MEGA το Κοκτέιλ, εκπομπές με συνεντεύξεις, αφιερώματα, μονογραφίες, ήταν στην κριτική επιτροπή του «Να η ευκαιρία», σχολιαστής στις ειδήσεις του STAR και μία πολιτική εκπομπή με την Όλγα Τρέμη στο MEGA.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR