spot_img
22.3 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Δήμος Μαραθώνος – Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης: Σεμινάριο Υποστήριξης Ζωής – Χρήσης Εξωτερικού Απινιδωτή – rpn

 

 

 

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο του νέου έτους, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025, με θέμα «Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS/AED)».

Το σεμινάριο διοργανώθηκε μέσω της συνεργασίας του Δήμου Μαραθώνα και του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης και απευθυνόταν στα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Δόξα Μαραθώνα.

Θερμές ευχαριστίες εκφράστηκαν προς την επικεφαλής του συλλόγου, Έλενα Παλυβού, για την άψογη συνεργασία και την έμπνευση που δίνει στην τοπική κοινωνία.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ενθουσιώδη συμμετοχή των μελών του συλλόγου, αλλά και των πιο μικρών φίλων, οι οποίοι έδειξαν μεγάλη αγάπη για την απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων, κάνοντας το σεμινάριο πραγματικά ξεχωριστό.

Παράλληλα, εκφράστηκε ευχαριστία προς τις εισηγήτριες του σεμιναρίου, τη Γενική Ιατρό Όλγα Μουρτζούνη και την Καρδιολόγο Κική Ερμίδου, για την επιστημονική τους κατάρτιση, τη μεταδοτικότητά τους και τη θετική τους διάθεση, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκπαίδευσης.

Το πρώτο αυτό σεμινάριο της χρονιάς σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς δράσεων που στοχεύουν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής. Ως συντονίστρια του προγράμματος και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος, η Μαρία Σπανού δήλωσε περήφανη που μπορεί να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια.

Το μήνυμα είναι ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, χτίζοντας μια κοινωνία ενημερωμένη, δυνατή και γεμάτη αγάπη για τη ζωή.

Δελτίο Τύπου

Αυτή την εβδομάδα

Αστυνομικός έσωσε δύο αδερφάκια από φλεγόμενο σπίτι- η καλή είδηση της ημέρας

Μια συγκινητική πράξη αυτοθυσίας εκτυλίχθηκε στα Γιαννιτσά, όπου αστυνομικός...

Διώνη Πικερμίου: Κάτοικοι ζητούν ενημέρωση για το σχέδιο εκκένωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς

Την άμεση ενημέρωση των κατοίκων της Διώνης Πικερμίου σχετικά...

Νέα ρύθμιση έως 72 δόσεις για χρέη σε εφορία και ταμεία – Ποιοι κερδίζουν και ποιες είναι οι παγίδες

Μια νέα ευκαιρία τακτοποίησης παλαιών οφειλών προς την Εφορία...

Καιρός σήμερα: Καλοκαιρινό σκηνικό με θερμοκρασίες έως 34 βαθμούς – Πού αναμένονται τοπικές βροχές

Με άκρως καλοκαιρινές συνθήκες κυλά η σημερινή ημέρα σε...

ΝΕΑ

Αστυνομικός έσωσε δύο αδερφάκια από φλεγόμενο σπίτι- η καλή είδηση της ημέρας

Μια συγκινητική πράξη αυτοθυσίας εκτυλίχθηκε στα Γιαννιτσά, όπου αστυνομικός...

Tα ζώδια για σήμερα, Τετάρτη 3/6

Η σημερινή Τετάρτη φίλε μου Κριέ, σε φέρνει αντιμέτωπο...

Τροχαίο με παράσυρση 3χρονου παιδιού στο Μενίδι, σοβαρή η κατάστασή του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα 3χρονο κορίτσι σημειώθηκε...

RPN.GR