spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Καραλής – κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου – rpn

 

 

 

Ο Εμμανουήλ Καραλής, μετά από μια συγκλονιστική εμφάνιση, κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Άπελντοορν της Ολλανδίας Ο Έλληνας αθλητής μοιράστηκε την πρώτη θέση με τον Ολλανδό Φλον.

Ύστερα από τα αργυρά μετάλλια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού και κλειστού στίβου και Κ23 και τα χάλκινα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και στην κατηγορία Κ18, ο αθλητής του άλματος επί κοντό κατάφερε να πετύχει την καλύτερη επίδοση έναντι των συναθλητών του.

Ο «Μανόλο» πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,60 μ. και 5,80 μ. αλλά έριξε δύο φορές τα 5.85 μ. πριν το περάσει με την 3η του προσπάθεια. Πέρασε με την πρώτη τα 5,90 μ. και απέτυχε 3 φορές στα 5,95 ισοβαθμώντας με τον Φλον.

Ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής όλων των εποχών που είχε πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον προημιτελικό ήταν το φαβορί στον τελικό καθώς ο μεγάλος αντίπαλός του Άρμαντ Ντουπλάντις απουσίαζε.

Ο κορυφαίος επικοντιστής, έχοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα έδειξε αποφασισμένος να κατακτήσει το πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Άπελντοορν της Ολλανδίας.

H τετράδα που διεκδίκησε μια θέση στο βάθρο ήταν ο Εμμανουήλ Καραλής (Ελλάδα), Μένο Φλον (Ολλανδία), Σόντρε Γκούτορμσεν (Νορβηγία) και Τιμπό Κολέ (Γαλλία).

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR