spot_img
18.8 C
Rafina
Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Σε τραγική οικονομική κατάσταση η κόρη της Ζωής Λάσκαρη – RPN

 

 

Η Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της αείμνηστης ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη, βρίσκεται σε μια τραγική οικονομική κατάσταση. Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Μάρθα αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες, που έχουν οδηγήσει σε πλήρη οικονομική ασφυξία. Η ξαδέρφη της, Ίριδα Καλφοπούλου, περιέγραψε την κατάσταση της Μάρθας ως απελπιστική, αναφέροντας ότι όλα τα περιουσιακά της στοιχεία έχουν δεσμευτεί, συμπεριλαμβανομένης της σύνταξης του Βλάσση Μπονάτσου, η οποία ήταν το τελευταίο της έσοδο.

Η Μάρθα δεν έχει τη δυνατότητα να εργαστεί, καθώς οποιοδήποτε ποσό θα λάβει θα δεσμευτεί άμεσα. Αυτό έχει στερήσει από την Μάρθα το δικαίωμα να εργαστεί και να έχει μια βασική πηγή εσόδων. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί από τις δικαστικές διαμάχες με την αδελφή της, Αίθρα Λυκουρέζου, σχετικά με τη βίλα στο Πόρτο Ράφτη και τα κοσμήματα της μητέρας τους.

Η Ίριδα Καλφοπούλου τόνισε ότι η Μάρθα δεν ζει πλέον, καθώς δεν έχει έσοδα από πουθενά και όλα της τα περιουσιακά στοιχεία είναι δεσμευμένα. Αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει μια αίσθηση αδικίας, καθώς η Μάρθα δεν μπορεί να ζήσει με κανένα έσοδο. Η κατάσταση της Μάρθας Κουτουμάνου είναι ένα δραματικό παράδειγμα των δυσκολιών που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι όταν η οικονομική τους κατάσταση γίνεται απελπιστική.

Αυτή την εβδομάδα

Ισπανία: Πέθανε η Μαρικάρμεν Αμπασκάλ – Η 87χρονη που έδωσε πρόσωπο στη στεγαστική κρίση

Η Μαρικάρμεν Αμπασκάλ, η 87χρονη της οποίας η έξωση...

Θύελλα Ραφήνας: Ο Μπαρμπαβάγγος μέγας χορηγός για τη σεζόν 2026–2027

Τη συνεργασία της με τον Μπαρμπαβάγγο, ως μέγα χορηγό...

Χρειάζεται να ζητάμε συγγνώμη από τα παιδιά μας; Τι λέει η ψυχολογία

Χρειάζεται να ζητάμε συγγνώμη από τα παιδιά μας; Υπάρχουν στιγμές...

ΝΕΑ

Θύελλα Ραφήνας: Ο Μπαρμπαβάγγος μέγας χορηγός για τη σεζόν 2026–2027

Τη συνεργασία της με τον Μπαρμπαβάγγο, ως μέγα χορηγό...

Χρειάζεται να ζητάμε συγγνώμη από τα παιδιά μας; Τι λέει η ψυχολογία

Χρειάζεται να ζητάμε συγγνώμη από τα παιδιά μας; Υπάρχουν στιγμές...

Ηλίας Ψινάκης για Σάκη Ρουβά: «Με απέλυσε – Δεν έχουμε καμία σχέση»

Στο τέλος της πολυετούς συνεργασίας του με τον Σάκη...

Άρτιον Μάτι: Το σημείο σου, κάθε στιγμή της ημέρας

Υπάρχουν χώροι που επισκέπτεσαι απλώς για έναν καφέ ή...

RPN.GR