spot_img
18.3 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

O Ροταριανός Όμιλος Νέα Μάκρη Μαραθώνας έκανε μεγάλη δωρεά οργάνων γυμναστικής στον ΑΟΜ- ΑΜΕΑ – rpn

Ο Ρ. Ο.  Μαραθώνας – Νέα Μάκρη και ο Ρ.Ο. Διόνυσος, στο πλαίσιο της δράσης για τη Νέα Γενιά και ειδικά στηρίζοντας τους αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Μαραθώνας – ΑΜΕΑ (ΑΟΜ-ΑΜΕΑ) του Δήμου Μαραθώνα, προσέφεραν μια πλήρη σειρά ειδικών οργάνων γυμναστικής, δωρεά της κας Παρή Αγγέλικα (Premium Wellness), μεταμορφώνοντας τον χώρο τους σε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Η δωρεά αυτή εκφράζει τις αξίες του Ρόταρυ, προάγοντας την κοινωνική ένταξη, την ισότιμη πρόσβαση στον αθλητισμό και τη στήριξη των αθλητών ΑμεΑ, δημιουργώντας ένα πιο δίκαιο και υποστηρικτικό κοινωνικό περιβάλλον.

  Μέσω της συνεργασίας των Ροταριανών Ομίλων Μαραθώνα – Νέας Μάκρης και Διονύσου, ενισχύεται η τοπική κοινότητα, αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των αθλητών και ενδυναμώνεται ο ρόλος του Ρόταρυ ως πυλώνα κοινωνικής προσφοράς και στήριξης.

Παρόντες εκτός των μελών των δύο Ομίλων, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά: Η κα Παρή Αγγέλικα στην οποία επιδόθηκε τιμητική πλακέτα εκ μέρους των δύο Ομίλων, η βΔκτής Έλενα Νικολοπούλου, ο Γραμματέας 2025-26 του Ρ.Ο. Χαλκίδας ροτ. Γιώργος Κριάρας, η Πρόεδρος του ΑΟΜ-ΑΜΕΑ & μέλος του Ομίλου μας η οποία παρέλαβε επίσημα τα όργανα & ο αθλητής του ΑΟΜ-ΑΜΕΑ Λουκάς Πρωτονοτάριος οι πολύ καλοί φίλοι του Ομίλου Γιάννης Αλεβιζόπουλος  & η δημοσιογράφος Βιργινία Μάρκου, φίλες & φίλοι του Ρόταρυ.

Εκ μέρους του Δημάρχου του Δήμου Μαραθώνα: οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού κος Αναστάσιος Χρυσίνας, Πολιτισμού  &  Θεατρικών Σκηνών κος Πέτρος Πάλλης, οι οποίοι επέδωσαν τιμητικές πλακέτες εκ μέρους του Δημάρχου στους δύο Προέδρους των Ομίλων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου κα Πατεράκη Πόπη & κα Μυλωνά Ματίνα.

Χορηγός των εδεσμάτων, χυμών & ποτών της εκδήλωσης το μέλος του Ομίλου μας Πέτρος Σπανός τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Ο Ο
Γραμματέας Πρόεδρος
Τ.Υ Τ.Υ
Νίκος Κουλός Δημήτρης Δασκαλόπουλος

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR