MTB BIKE EXPERT CUP VOL. 2 2025: Ένα συναρπαστικό ποδηλατικό διήμερο με πολλές δράσεις ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Γέρακα.
«Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της δράσης – τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και τους φορείς- που στήριξαν την πρωτοβουλία. Η ενεργή συμμετοχή του κόσμου αποδεικνύει ότι οι πολίτες του Δήμου μας διακατέχονται και από αθλητικό πνεύμα και από περιβαλλοντική συνείδηση. Η προσπάθεια για ένα πιο «πράσινο» και βιώσιμο μέλλον συνεχίζεται με ακόμη περισσότερες δράσεις!» δήλωσε ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, ο οποίος έδωσε το παρόν σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή του αθλητισμού.
Παιδική πίστα δεξιοτεχνίας, ανοιχτή και για αθλητές χωρίς δελτίο, έδωσε την ευκαιρία στους νεότερους να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους.
Διαδραστικά παιχνίδια και ποδηλατικές δραστηριότητες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Η Followgreen προσέφερε εκπαιδευτικά κουίζ για την ανακύκλωση και τη βιωσιμότητα, με έπαθλο ένα tablet μέσω κλήρωσης.
The Green City ενημέρωσε τους νέους για τη σημασία της ανακύκλωσης μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια και συζητήσεις, προωθώντας την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.
Η ΠΕΑΝΔ (Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη) ανέδειξε τη σημασία της ενημέρωσης για τον παιδικό διαβήτη, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες στους συμμετέχοντες και τις οικογένειές τους.



























