spot_img
16.5 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Η Σάρον Στόουν σε fashion show στα λατομεία στο Διόνυσο – RPN

 

 

 

Η Σάρον Στόουν, η 67χρονη χολιγουντιανή σταρ, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε fashion show του brand Cos στα λατομεία του Διονύσου, στην Αθήνα. Η διοργάνωση, που παρουσίασε τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025, έλαβε χώρα σε ένα μοναδικό και εντυπωσιακό περιβάλλον, τα Λατομεία Μαρμάρων.

Η Σάρον Στόουν κέρδισε τις εντυπώσεις με το στυλ της, φορώντας μια δερμάτινη κρεμ καμπαρντίνα που συνδύασε με ένα ασορτί τοπ από μέσα. Τα μαλλιά της ήταν σε wet look, το οποίο ανέδειξε τα εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια της. Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι λευκά σνίκερς και μια καφέ ψάθινη τσάντα.

Στο ίδιο event, παρευρέθηκε και ο Adrien Brody, ο φετινός νικητής του Όσκαρ Α’ αντρικού Ρόλου για την ταινία “The Brutalist”. Η παρουσία τους έκανε το event ακόμη πιο εντυπωσιακό, με την Σάρον Στόουν να πόζαρε με στιλ και άνεση.

Η διοργανώτρια εταιρεία του event ανέφερε στη λεζάντα της: “Η Σάρον Στόουν είναι εδώ”, υπογραμμίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της παρουσίας της. Η εμφάνιση της Σάρον Στόουν ήταν πραγματικά super chic και άφησε τους παρευρισκόμενους να την θαυμάσουν για την αψεγάδιαστη στυλιστική της επιλογή.

 

Αυτή την εβδομάδα

Επιτήδειοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη – Σύλληψη 35χρονου

Εκατόν σαράντα έξι χρυσές λίρες και περίπου 4.000 ευρώ...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, παραχώρησε την καρέκλα του στη… μελλοντική δήμαρχο

Με την πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκίνησε η ημέρα του...

ΝΕΑ

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Πώς φαίνεται η αφρικανική σκόνη από ψηλά – Ορατή ακόμη και από το διάστημα

  Σχεδόν εξωπραγματικές ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν στην Κρήτη...

RPN.GR