spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Πού χάθηκε ο ηθοποιός Μάικλ Φασμπέντερ – RPN

Ο Μάικλ Φασμπέντερ, που είχε χαρακτηριστεί ως ο «ομορφότερος ηθοποιός του 21ου αιώνα», γνώρισε μια μετεωρική άνοδο στην καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του 2010, με σημαντικές συνεργασίες και υποψηφιότητες για Όσκαρ. Το 2011 και το 2012 εδραίωσε τη θέση του στο Χόλιγουντ με ρόλους σε ταινίες όπως το «12 Χρόνια Σκλάβος» και το «Prometheus». Ωστόσο, το 2017 η καριέρα του πήρε αρνητική τροπή λόγω κακών επιλογών σε ταινίες που απέτυχαν εμπορικά και κριτικά, όπως το «Assassin’s Creed» και το «Χιονάνθρωπος», γεγονός που τον οδήγησε σε μια μακρά αποχή από τη μεγάλη οθόνη.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Φασμπέντερ αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, παντρεύτηκε την ηθοποιό Alicia Vikander, με την οποία απέκτησε παιδιά, και μετακόμισαν στη Λισαβόνα, εστιάζοντας στην οικογενειακή του ζωή. Παράλληλα, ασχολήθηκε με τους αγώνες αυτοκινήτου, απομακρυνόμενος από το Χόλιγουντ.

Το 2023 έκανε μια δειλή επιστροφή με δύο έργα που δεν κατάφεραν να αναδείξουν το ταλέντο του, αλλά πλέον πραγματοποιεί διπλή επιστροφή πρωταγωνιστώντας στην τηλεοπτική σειρά «The Agency» και στην ταινία «Black Bag», υπό τη σκηνοθεσία του Στίβεν Σόντερμπεργκ. Αν και οι κριτικές είναι ανάμεικτες, ο Φασμπέντερ φαίνεται να διατηρεί το ενδιαφέρον του για την υποκριτική, χωρίς όμως να επιδιώκει έντονα την επιστροφή στο προσκήνιο.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR