spot_img
22.8 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2026
spot_img

Μαραθώνας: Το επίκεντρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού με πρωτάθλημα Drift το ΣΚ 10/11 Μαϊου – rpn

Το Αθλητικό Σωματείο Corfu Racing Club (C.R.C.) μετά την απαραίτητη έγκριση της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος) και της Επιτροπής Drift της ΕΠΑ, θα διοργανώσει τον 4ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου 2025 στον Μαραθώνα, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα και την υποστήριξη του Γραφείου Αθλητισμού.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γνωστό σε όλους πλέον Πάρκινγκ Μπέη στον Μαραθώνα, το οποίο θα μεταμορφωθεί σε MARATHON ARENA για τις ανάγκες του Πρωταθλήματος.
Επιστροφή λοιπόν στον «τόπο του εγκλήματος», με τον Μαραθώνα να γίνεται για ακόμη μία φορά το επίκεντρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Μετά τους 3 πρώτους αγώνες, του Πρωταθλήματος σε Ηράκλειο, Μεσσήνη και Λουτράκι, όλοι οι διεκδικητές αθλητές και των τριών κατηγοριών, θα δώσουν το παρών προσφέροντας υπερθέαμα στην πολύ ιδιαίτερη και ταχύτατη χάραξη της διαδρομής.
Η Έναρξη Εγγραφών για τους Συμμετέχοντες έχει ήδη ξεκινήσει από την Δευτέρα 21 Απριλίου 2025 και θα λήξει την Παρασκευή 2 Μαΐου 2025 και ώρα 23:59.
Η Οργανωτική Επιτροπή από το Αθλητικό Σωματείο CRC θα πράξει ως είθισται τα δέοντα, για έναν άρτια οργανωμένο αγώνα, δημιουργώντας για ακόμα μία φορά μια ιδιαίτερα γρήγορη και τεχνική διαδρομή.
Σημείο αναφοράς για τους θεατές, η τοποθέτηση μιας τεράστιας γιγαντοοθόνης με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα για ατελείωτες επαναλήψεις αλλά και Live εικόνα, ώστε να μην χαθεί ούτε ένα στιγμιότυπο.
Για τους «άτυχους» που δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από κοντά, το Sportal TV θα είναι σε ακόμα έναν αγώνα παρών, για να κάνει Live μετάδοση.
Σύντομα με νέο ΔΤ η Οργανωτική Επιτροπή θα ανακοινώσει το αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα.
Lets drift at Marathon Arena…
Από το Γραφείο Τύπου του Αγώνα

Αυτή την εβδομάδα

Πέθανε ο πρώην υπουργός Γιώργος Σουφλιάς σε ηλικία 85 ετών

Επί σειρά ετών κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ...

Αρτέμιδα: Άμεση κινητοποίηση για πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο – Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στην Αρτέμιδα, όταν...

Από επιτυχία σε θεσμό: Η Ραφήνα υποδέχεται ξανά το FIBA 3×3

Όσοι βρέθηκαν πέρυσι στην Κεντρική Πλατεία Ραφήνας δύσκολα θα...

Ραφήνα: Πριν καιρό είχε εκτυλιχθεί πάλι επεισόδιο στο ίδιο βενζινάδικο με τον 52χρονο που τραυμάτισε 2 άτομα

Σοκάρει μαρτυρία για το αιματηρό επεισόδιο στη Ραφήνα: Νέα στοιχεία...

Ορόσημο Ραφήνας: Θέματα και απαντήσεις Λατινικών, Πληροφορικής και Χημείας – Πανελλαδικές 2026

Τα θέματα των μαθημάτων που εξετάστηκαν σήμερα Παρασκευή (05/06)...

ΝΕΑ

Πέθανε ο πρώην υπουργός Γιώργος Σουφλιάς σε ηλικία 85 ετών

Επί σειρά ετών κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ...

Από επιτυχία σε θεσμό: Η Ραφήνα υποδέχεται ξανά το FIBA 3×3

Όσοι βρέθηκαν πέρυσι στην Κεντρική Πλατεία Ραφήνας δύσκολα θα...

RPN.GR