spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Πάρτι-έκπληξη στην Όλγα Κεφαλογιάννη για τα γενέθλιά της – RPN

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια με ένα λαμπερό πάρτι-έκπληξη που διοργάνωσαν οι αδελφές της, Χριστίνα και Δανάη, στην Αίγλη Ζαππείου. Η εκδήλωση είχε ως θέμα «Time to blossom», αποτυπώνοντας την ώριμη και φωτεινή φάση ζωής στην οποία βρίσκεται η ίδια, συνδυάζοντας τον ρόλο της πολιτικού και μητέρας με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Το πάρτι ξεχώρισε για την κομψότητα και την αισθητική του, με διακόσμηση γεμάτη λουλούδια και φως, ενώ η εντυπωσιακή τούρτα σε σχήμα κόκκινου τριαντάφυλλου αποτέλεσε το highlight της βραδιάς. Στο πλευρό της Όλγας βρέθηκαν τα παιδιά της, καρπός της σχέσης της με τον Μίνωα Μάτσα, καθώς και η ευρύτερη οικογένειά της και πολλοί φίλοι και συνάδελφοι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.

Μεταξύ των καλεσμένων ξεχώρισαν προσωπικότητες όπως η Χρυσή Βαρδινογιάννη με τον Νικόλαο Ντε Γκρες, η Έλενα Ράπτη, η Νατάσα Παζαΐτη με τα παιδιά της, καθώς και άλλοι σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Η βραδιά συνοδεύτηκε από αγαπημένα μουσικά κομμάτια που επέλεξαν οι αδελφές της, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη αναμνήσεις και προσμονή για το μέλλον.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, που έκλεισε τα 50 χρόνια της, έδειξε πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη από ποτέ, ενώ το πάρτι αποτέλεσε μια γιορτή όχι μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και μια δήλωση νέας αρχής στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

 

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR