Με βαθιά συγκίνηση και ανείπωτη θλίψη, τελέστηκε σήμερα Κυριακή το πρωί, στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα, το 40ήμερο μνημόσυνο του αγαπημένου μας φίλου Σπύρου Κάρλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών.
Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι που τον αγάπησαν βρεθήκαμε στον ναό, συντετριμμένοι και ακόμα αδυνατώντας να πιστέψουμε την ξαφνική απώλεια του Σπύρου. Η παρουσία όλων μαρτυρούσε το πόσο αγαπητός ήταν, τόσο για τον καλόκαρδο χαρακτήρα του, όσο και για το ανιδιοτελές ενδιαφέρον του για τους άλλους.
Η ατμόσφαιρα στην εκκλησία ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, καθώς η σκέψη όλων ήταν στραμμένη σε έναν άνθρωπο που «έφυγε» πρόωρα και αναπάντεχα, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό.
Ο Σπύρος Κάρλος θα μείνει για πάντα στη μνήμη όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συμπορευτούν μαζί του. Η απουσία του είναι αισθητή, μα η ανάμνηση του ζωντανή και ανεξίτηλη.
Αιωνία του η μνήμη.





































