spot_img
18.3 C
Rafina
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Οι Μεγάλες Συναυλίες του καλοκαιριού – Αλκίνοος Ιωαννίδης, Απών και Ιουλία Καραπατάκη στο Κολυμβητήριο -rpn

 

 

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται μαγευτικό για τη Ραφήνα και την Ανατολική Αττική, καθώς ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τρεις μεγάλες συναυλίες που θα φιλοξενηθούν στον εμβληματικό χώρο του Κολυμβητηρίου Ραφήνας.

Με καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη μουσική τους ταυτότητα και την έντονη σκηνική παρουσία, το πρόγραμμα των συναυλιών υπόσχεται αξέχαστες μουσικές βραδιές κάτω από τον αττικό ουρανό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • Παρασκευή 18 Ιουλίου
    Αλκίνοος Ιωαννίδης
    Ο σπουδαίος τραγουδοποιός με την ευαίσθητη ερμηνεία και τη βαθιά ποιητική γραφή, επιστρέφει στη σκηνή της Ραφήνας για μια μυσταγωγική συναυλία που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό.
  • Σάββατο 9 Αυγούστου
    Απών
    Ο Απών, από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, φέρνει τον ιδιαίτερο ήχο του σε μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, ρυθμό και αυθεντικότητα.
  • Σεπτέμβριος
    Ιουλία Καραπατάκη
    Η φωνή της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού, η Ιουλία Καραπατάκη, έρχεται να παντρέψει το παλιό με το νέο, σε μια συναυλία που τιμά την παράδοση με φρέσκια ματιά και σύγχρονη ευαισθησία.

Πού θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες;

Όλες οι συναυλίες θα λάβουν χώρα στο Κολυμβητήριο Ραφήνας, έναν χώρο που έχει καθιερωθεί πλέον ως σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.


Προπώληση Εισιτηρίων:

Από Δευτέρα θα είναι διαθέσιμο το link προπώλησης εισιτηρίων, ώστε το κοινό να εξασφαλίσει εγκαίρως τη συμμετοχή του σε αυτές τις μοναδικές μουσικές βραδιές.


Οι «Μεγάλες Συναυλίες της Ραφήνας» είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια σειρά συναυλιών. Είναι μια γιορτή μουσικής, πολιτισμού και καλοκαιριού που αξίζει να ζήσεις!

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR