spot_img
16.9 C
Rafina
Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Θα είμαι παρών στη συνάντηση με τον Βρούτση» – RPN

 

 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε επίσημα ότι θα παραστεί στη συνάντηση που συγκάλεσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, με στόχο την εκτόνωση της έντασης στο ελληνικό μπάσκετ και τη διασφάλιση της ομαλής συνέχισης του πρωταθλήματος. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 15:00, με την παρουσία και των αδελφών Αγγελόπουλων, ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Γιαννακόπουλος τόνισε πως, παρά τις αδιαπραγμάτευτες διαφορές του με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και το καλό του αθλήματος. Υπογράμμισε ότι η παρουσία του στη συνάντηση αποτελεί ελάχιστο καθήκον απέναντι στους φιλάθλους, τους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας, καθώς και ένδειξη σεβασμού προς την Πολιτεία και τους θεσμούς. Ξεκαθάρισε πως τα προσωπικά ζητήματα θα λυθούν αλλού, και όχι εις βάρος των αθλητών και των φιλάθλων, οι οποίοι αξίζουν να απολαύσουν το άθλημα σε συνθήκες ευγενούς άμιλλας.

Ο Γιάννης Βρούτσης, από την πλευρά του, δήλωσε ότι η συνάντηση δεν αφορά τις προσωπικές διαφορές των παραγόντων, αλλά την ανάγκη να σταλεί ένα μήνυμα ενότητας και αθλητικού πολιτισμού, ώστε το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί χωρίς περαιτέρω τοξικότητα και εντάσεις. Ο ίδιος επισήμανε ότι η μη παρουσία οποιουδήποτε στη συνάντηση θα εκληφθεί ως πρόθεση διακοπής του πρωταθλήματος, γεγονός που θα αποτελούσε επανάληψη των δυσάρεστων γεγονότων του 2019.

Η απόφαση του Γιαννακόπουλου να παραστεί στη συνάντηση θεωρείται κίνηση καλής θέλησης και υπευθυνότητας, με στόχο να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και να προστατευτεί το κύρος του ελληνικού μπάσκετ.

Αυτή την εβδομάδα

Αττική: Παρίσταναν υπαλλήλους ηλεκτρικής ενέργειας και άρπαζαν χρήματα και κοσμήματα

Δύο συλλήψεις στη Φυλή για τέσσερις υποθέσεις απάτης και...

Αίγιο: Πήγαν να αγοράσουν αυτοκίνητο αλλά Ρομά τους πήρε 27.000 ευρώ υπό την απειλή όπλου

Τρεις άνδρες από τη Ζάκυνθο ταξίδεψαν στη Ροδοδάφνη για...

Απάτη με SMS για δήθεν πρόστιμα της Τροχαίας — Παριστάνουν το gov.gr

Με πρόσχημα μια υποτιθέμενη τροχαία παράβαση, επιτήδειοι επιχειρούν να...

Επίσκεψη Ρούμπιο: Κυκλοφοριακοί περιορισμοί στην Αθήνα — Τι προβλέπεται για μετρό και συγκεντρώσεις

Αλλαγές στην κυκλοφορία και αυξημένα μέτρα ασφαλείας φέρνει στο...

ΝΕΑ

Απάτη με SMS για δήθεν πρόστιμα της Τροχαίας — Παριστάνουν το gov.gr

Με πρόσχημα μια υποτιθέμενη τροχαία παράβαση, επιτήδειοι επιχειρούν να...

Marathon Village: Ο Κυριακάτικος BBQ μπουφές έχει μια πρόταση που ανοίγει την όρεξη!

Μαριναρισμένο φιλέτο προβατίνας και πατάτες φούρνου πρωταγωνιστούν σε ένα...

Καλλιθέα: Εκκενώθηκαν δύο πολυκατοικίες μετά τον εντοπισμό ύποπτων φιαλιδίων

Κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε το απόγευμα της Τρίτης ο...

RPN.GR