spot_img
22.3 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Αθηνά Οικονομάκου: Παντρεύεται τον Μπρούνο Τσερέλα – Το εντυπωσιακό μονόπετρο που αποκάλυψε τον αρραβώνα τους – rpn

 

 

 

Το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς ανακοίνωσε με τον δικό της, κομψό τρόπο τον αρραβώνα της με τον Μπρούνο Τσερέλα.

Η δημοφιλής ηθοποιός, ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε το απόγευμα του Σαββάτου με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες διακοπές της στην Ιταλία, αποκαλύπτοντας παράλληλα το εντυπωσιακό μονόπετρο που κοσμεί πλέον το χέρι της.

Το λαμπερό μονόπετρο και το τρυφερό στιγμιότυπο

Ανάμεσα στα stories που ανήρτησε από τη ρομαντική της εξόρμηση στη γοητευτική Ιταλία – παρέα με τον αγαπημένο της και τη φίλη της Χριστίνα Κοντοβά – ξεχωρίζει η φωτογραφία στην οποία δείχνει με ενθουσιασμό το δαχτυλίδι αρραβώνων της. Με φόντο ένα ιταλικό τοπίο και χαμόγελο ευτυχίας, η ηθοποιός επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον επιχειρηματία Μπρούνο Τσερέλα.

Η Αθηνά συνοδεύει την ανάρτησή της με emoji καρδιές και δαχτυλίδια, ενώ σε βίντεο δείχνει το χέρι της μπροστά στην κάμερα, επιδεικνύοντας διακριτικά – αλλά με φανερή χαρά – το μονόπετρο.

Από τη λίμνη Κόμο με αγάπη

Το ζευγάρι περνά αυτές τις ημέρες χαλαρές και ρομαντικές στιγμές στη λίμνη Κόμο, έναν από τους αγαπημένους προορισμούς των celebrities. Οι φωτογραφίες τους αποπνέουν τρυφερότητα και κομψότητα, με την ηθοποιό να εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση.

«Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει…»

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Αθηνά Οικονομάκου είχε αναφέρει με νόημα:

«Δεν με απασχολεί γενικά ο γάμος, δεν είναι κάτι που το έχω στο μυαλό μου σαν προτεραιότητα… Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα το μάθετε κάποια στιγμή μετά, ίσως».

Όπως φαίνεται, η ώρα ήρθε και το κοινό το έμαθε — όχι απλά με λόγια, αλλά με ένα εκθαμβωτικό δαχτυλίδι και μια ξεχωριστή στιγμή ευτυχίας που η ίδια διάλεξε να μοιραστεί.

 

Αυτή την εβδομάδα

Δήμος Μαραθώνος: Μουσική εκδήλωση με τίτλο «Ωδή στη Χαρά»

Το Τμήμα Διαχείρισης Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών, ΚΑΠΗ και...

Καλαμάτα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 39χρονη που δολοφονήθηκε με 45 μαχαιριές – Συγκλονίζει η αδελφή της

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οργής πραγματοποιείται σήμερα στην...

Αστυνομικός έσωσε δύο αδερφάκια από φλεγόμενο σπίτι- η καλή είδηση της ημέρας

Μια συγκινητική πράξη αυτοθυσίας εκτυλίχθηκε στα Γιαννιτσά, όπου αστυνομικός...

Διώνη Πικερμίου: Κάτοικοι ζητούν ενημέρωση για το σχέδιο εκκένωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς

Την άμεση ενημέρωση των κατοίκων της Διώνης Πικερμίου σχετικά...

ΝΕΑ

Δήμος Μαραθώνος: Μουσική εκδήλωση με τίτλο «Ωδή στη Χαρά»

Το Τμήμα Διαχείρισης Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών, ΚΑΠΗ και...

Αστυνομικός έσωσε δύο αδερφάκια από φλεγόμενο σπίτι- η καλή είδηση της ημέρας

Μια συγκινητική πράξη αυτοθυσίας εκτυλίχθηκε στα Γιαννιτσά, όπου αστυνομικός...

Tα ζώδια για σήμερα, Τετάρτη 3/6

Η σημερινή Τετάρτη φίλε μου Κριέ, σε φέρνει αντιμέτωπο...

RPN.GR