spot_img
18 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Νέες ταινίες: «Τρόμος 28 Χρόνια Μετά», «Έλιο» της Pixar και Ροσελίνι – RPN

Το 2025 φέρνει στην οθόνη τρεις ξεχωριστές νέες ταινίες που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού: το θρίλερ τρόμου «28 Χρόνια Μετά», το παιδικό animation «Έλιο» της Pixar και την επανέκδοση του κλασικού έργου του Ρομπέρτο Ροσελίνι.

 

 

Η ταινία «28 Χρόνια Μετά» αποτελεί συνέχεια του cult φραντσάιζ «28 Μέρες Μετά» (2002) και «28 Εβδομάδες Μετά» (2007). Σκηνοθετημένη από τον βραβευμένο με Όσκαρ Ντάνι Μπόιλ και με σενάριο του Άλεξ Γκάρλαντ, η ταινία τοποθετείται 28 χρόνια μετά την πανδημία που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Η ιστορία ακολουθεί έναν πατέρα και τον 12χρονο γιο του που επιχειρούν μια αποστολή σε ένα απομονωμένο βρετανικό νησί, όπου επιβιώνουν λίγοι αμόλυντοι. Με έντονα αλληγορικά στοιχεία και δυναμική σκηνοθεσία, το φιλμ ανανεώνει τη μυθολογία του μολυσμένου κόσμου, προσφέροντας σασπένς και ανατριχίλες στους θεατές.

Παράλληλα, η Pixar παρουσιάζει το «Έλιο», ένα υψηλής ποιότητας παιδικό animation που αναμένεται να προσελκύσει οικογένειες και μικρούς θεατές, προσφέροντας μια διαφορετική κινηματογραφική εμπειρία με ζεστό και φιλικό ύφος.

Τέλος, οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την επανέκδοση του αριστουργήματος του Ρομπέρτο Ροσελίνι «Ανοχύρωτη Πόλη», με την εμβληματική Άννα Μανιάνι, μια ταινία που παραμένει διαχρονική και συγκλονιστική, μαγνητίζοντας το κοινό με την ιστορική και δραματική της βαρύτητα.

Αυτές οι τρεις ταινίες προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα κινηματογραφικών ειδών, από τον τρόμο και το δράμα μέχρι το animation, καλύπτοντας διαφορετικές προτιμήσεις και ηλικίες.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR