spot_img
17.2 C
Rafina
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και ακύρωσα την περιοδεία»

 

 

 

Στον λόγο που ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Πριν από δύο εβδομάδες, περίπου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησής της, πως δεν θα δώσει καμία συναυλία φέτος το καλοκαίρι, επικαλούμενη «προσωπικούς λόγους υγείας» που της επιβάλλουν να ξεκουραστεί.

Τώρα, σε συνέντευξή της στο Rosa Progressive, η Ελευθερία Αρβανιτάκη ρωτήθηκε για τον λόγο που την ανάγκασε να ακυρώσει την καλοκαιρινή της περιοδεία και ξεκαθάρισε ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

«Μετά το τέλος των παραστάσεων στο Παλλάς, είχα προγραμματίσει μια επέμβαση, γιατί βασανίζομαι από μία επίμονη ιγμορίτιδα που με ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς η επούλωση δεν ήταν αυτή που έπρεπε και η σύσταση είναι να μείνω εκτός δράσης, να ξεκουραστώ» ανέφερε αρχικά η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

«Δεν το είχα φανταστεί, καθώς είχαμε δώσει αρκετό χρόνο πριν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις, οπότε όλα θα προχωρούσαν όπως είχαμε προγραμματίσει. Είχαν οργανωθεί πρόβες, είχαν οργανωθεί συνεντεύξεις κι είχα μάλιστα και στούντιο για ένα καινούριο τραγούδι», συνεχίσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Και πρόσθεσε: «Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, θορυβήθηκα, έκανα και μια πρόβα για τις συναυλίες όπου μου επιβεβαιώθηκε ότι χρειάζομαι κι άλλο χρόνο. Είδα ξανά τους γιατρούς μου κι αποφάσισα ότι δεν πρέπει να προχωρήσω σε συναυλίες αλλά σε διακοπές. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμο».

«Ο αγαπημένος μου Μάριος Φραγκούλης, με τον οποίο θα κάναμε μαζί και καλοκαιρινές συναυλίες, ήταν πολύ υποστηρικτικός και θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια, οι μουσικοί και οι τεχνικοί μου μου έδωσαν πολλή αγάπη και κουράγιο, οι στενοί μου συνεργάτες είπαν όλοι ”Ελευθερία εσύ να είσαι καλά”. Αυτή η αγάπη μαζί με τα τόσα μηνύματα αγάπης που έλαβα δημόσια και ιδιωτικά, μου δώσανε μια ωραία ηρεμία, μια αίσθηση γαλήνης και μια πίστη ότι σε λίγο καιρό, όλα θα αρχίσουν αλλιώς», κατέληξε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Αυτή την εβδομάδα

Δ. Παπαστεργίου: «Ψηφιακές λύσεις σε κάθε επίπεδο της Δημόσιας Διοίκησης, κοινές λύσεις και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών»

Με  τους εκπροσώπους των επτά Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, συναντήθηκε ο...

Σοφία Ζαχαράκη από το Δουβλίνο: Η ελληνική εκπαιδευτική ατζέντα στον ευρωπαϊκό διάλογο, με το βλέμμα στην Προεδρία του 2027

Συναντήσεις με την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Roxana...

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άκης Σκέρτσος: «Την τεχνολογία πρέπει να την κυβερνούμε, ώστε...

Συνεχίζεται η πανελλαδική έρευνα επισκεπτών για τον τουρισμό υπαίθρου από το Δίκτυο epaithros+

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Δίκτυο Τουρισμού Υπαίθρου epaithros+...

5 εκατ. ευρώ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για την απόκτηση νέου κτηρίου διοίκησης

Σοφία Ζαχαράκη: «Δίνουμε στα Πανεπιστήμιά μας τα μέσα για...

ΝΕΑ

5 εκατ. ευρώ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για την απόκτηση νέου κτηρίου διοίκησης

Σοφία Ζαχαράκη: «Δίνουμε στα Πανεπιστήμιά μας τα μέσα για...

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο – Στη θάλασσα το επίκεντρο

Σεισμός μεγέθους 4,5 Ρίχτερ καταγράφηκε το πρωί της Κυριακής...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου Κριέ για σήμερα...

RPN.GR