spot_img
11.6 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Ολυμπιακός, Φουρνιέ: Ανακοινώθηκε η επέκταση συμβολαίου του Γάλλου

 

 

 

Μετά από μόλις μια σεζόν στον Ολυμπιακό, ο Εβάν Φουρνιέ έχτισε μια πολύ δυνατή σχέση αγάπης με τον κόσμο και τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Μια σχέση που θα συνεχιστεί για ακόμα περισσότερα χρόνια, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του Γάλλου σούπερ σταρ, που παραμένει στο λιμάνι ως το 2028, όπως είχε ενημερώσει αποκλειστικά το SPORT24 με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Μελάγιες.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν τα χέρια με τον Γάλλο σούπερ σταρ και εξασφάλισαν ξανά την υπογραφή του με μεγαλύτερες αποδοχές, για να τον ανταμείψουν για την αφοσίωση και την προσφορά του, ενώ του ξεκαθάρισαν ότι θέλουν να βρίσκεται εκεί και στο νέο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που έχουν ονειρευτεί.

Στην αρχική συμφωνία των δύο πλευρών το καλοκαίρι του 2024, που πυροδότησε την “έκρηξη” ενθουσιασμού από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο “Ελ. Βενιζέλος”, το συμβόλαιο του Φουρνιέ ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2026 και οι απολαβές του φέτος θα ήταν λίγο περισσότερες από τα 2.200.000 δολάρια.

Ο Φουρνιέ από τη δική του πλευρά είναι απόλυτα χαρούμενος από την πρώτη του σεζόν με τον Ολυμπιακό και δείχνει μία τεράστια επιθυμία να κατακτήσoυν μαζί την EuroLeague, για να ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης. Η οικογένειά του περνάει υπέροχα στην Ελλάδα κάτι το οποίο επίσης έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διάθεσή του και κυρίως στην απόφασή του να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

“Κάτοικος Πειραιά για ακόμη τρία χρόνια θα παραμείνει ο Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο 33χρονος φόργουορντ κατέκτησε στην πρώτη του χρονιά με τα «ερυθρόλευκα» το πρωτάθλημα Ελλάδος και το Super Cup.

Σε 37 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είχε κατά μέσο όρο 16.1 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 1.1 κλέψιμο και 2.6 ασίστ ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 9.4 πόντους και 2.3 ασίστ μέσο σε 20 ματς συνολικά”.

Αυτή την εβδομάδα

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Πόντου Ραφήνας έκοψε την βασιλόπιτα – rpn

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας τιμήσατε...

Ο Σύλλογος ΦΕΟ Κόκκινο Λιμανάκι έκοψε την βασιλόπιτα για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια – rpn

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συλλόγου ΦΕΟ Κόκκινου...

Το ΚΑΠΗ Νέας Μάκρης στον “Τσέλιγκα” για την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026, πραγματοποιήθηκε η κοπή της...

Νέα Μάκρη: Επίσημη ονοματοδοσία οδού «Ιωάννη και Κυριάκου Δαμιανόγλου» στον Προβάλινθο – rpn

Σε κλίμα συγκίνησης και βαθύ σεβασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον...

ΝΕΑ

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Πόντου Ραφήνας έκοψε την βασιλόπιτα – rpn

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας τιμήσατε...

Ο Σύλλογος ΦΕΟ Κόκκινο Λιμανάκι έκοψε την βασιλόπιτα για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια – rpn

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συλλόγου ΦΕΟ Κόκκινου...

Το ΚΑΠΗ Νέας Μάκρης στον “Τσέλιγκα” για την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026, πραγματοποιήθηκε η κοπή της...

Τροχαίο δυστύχημα στην Αττάλεια με νεκρούς και τραυματίες

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν σε δυστύχημα με...

ΚΑΠΗ Γραμματικού: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και γλέντι

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Γραμματικού, το Διοικητικό...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Στον “μαρτυρικό” και σωτηριολογικό χαρακτήρα της Μητέρας Εκκλησίας, στη...

RPN.GR