Εκτός λειτουργίας τέθηκε από σήμερα η προβλήτα 5 στο λιμάνι της Ραφήνας, ύστερα από υποβρύχιο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το πρωί από δύτη.
Κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης διαπιστώθηκε ότι μία από τις πλάκες ποδός είχε υποχωρήσει και ανασηκωθεί κατά περίπου 45 εκατοστά. Πρόκειται για τη διπλανή πλάκα εκείνης που είχε επισκευαστεί από τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας (ΟΛΡ) μόλις πριν από τρεις μήνες.
Για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και των επιβατών, αποφασίστηκε η άμεση διακοπή χρήσης της προβλήτας μέχρι την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών αποκατάστασης.
Ο ΟΛΡ πραγματοποιεί σε μηνιαία βάση υποβρύχιους ελέγχους με δύτες προκειμένου να διασφαλίζεται η καλή κατάσταση των υποδομών και η ασφαλής λειτουργία του λιμανιού.
Ρεπορτάζ Κατερίνα Τράση




































