spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Βίκυ Καβαλάρη: «Συνεχίζω με ταπεινότητα και αποφασιστικότητα»

 

 

Νέο πόστο στην Περιφέρεια Αττικής, για την τ. Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κα Βασιλική (Βίκυ) Καβαλάρη, μετά τον ανασχηματισμό Χαρδαλιά και η ίδια σε σχετική της ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρει τα εξής:

«Η εκλογή μου στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, με την οποία με τίμησαν οι συμπολίτες μας, που τους ευγνωμονώ, καθώς και η εμπιστοσύνη που επέδειξε ο Περιφερειάρχης μας, Νίκος Χαρδαλιάς, με τον ορισμό μου ως Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, τον οποίο ευχαριστώ θερμά, μου έδωσαν το προνόμιο να πορευθώ μαζί σας, για είκοσι ολόκληρους μήνες, με στοχοπροσήλωση σε μία ανθρώπινη, βιώσιμη και αναπτυξιακή Ανατολική Αττική.

Ευχαριστώ θερμά τους αιρετούς, τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων, το ένστολο και εθελοντικό προσωπικό, αλλά και τις κοινωνικές, αθλητικές και πολιτιστικές συλλογικότητες της Ανατολικής Αττικής, για την αγαστή συνεργασία και την προσφορά τους.

Η άσκηση των καθηκόντων μου με έφερε απέναντι σε δυσκολίες και έκτακτες συνθήκες, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν με επαγρύπνηση και μεθοδικότητα, με αρωγό την δύναμη του ανθρώπινου παράγοντα, η οποία παραμένει αστείρευτη πηγή έμπνευσης και ισχύος της πατρίδας μας.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη μας, έχω την τιμή να συνεχίσω την προσφορά μου από μια νευραλγική θέση ευθύνης, ως τακτικό μέλος του Επιτελικού-Συντονιστικού Οργάνου Στρατηγικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Αττικής (ΣΟΣΧΕ), ένα όργανο υψηλής στρατηγικής σημασίας, που χαράσσει τις κατευθύνσεις για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Αττικής, παρακολουθεί και συντονίζει τα 280 έργα μείζονος σημασίας και συμβάλλει στην υλοποίηση των εθνικών στρατηγικών στόχων σε περιφερειακό επίπεδο, υπό την Προεδρία του ίδιου του Περιφερειάρχη.

Οι προγραμματικές δεσμεύσεις για την Αττική παραμένουν προτεραιότητα και είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσουν να υλοποιούνται με επιτυχία από τους νέους Αντιπεριφερειάρχες, στους οποίους εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και ευόδωση των στόχων τους, όπως και σε όλο το νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Αττικής.

Με πλήρη συναίσθηση της βαρύτητας αυτής της νέας αποστολής, συνεχίζω με ταπεινότητα αλλά και αποφασιστικότητα, δηλώνοντας ΠΑΡΟΥΣΑ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ για την ωραιότερη Περιφέρεια, δίπλα στους ανθρώπους της, στους οποίους παραμένω πιστή εντολοδόχος».

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR