Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύλλογο Αγίας Μαγδαληνής Ραφήνας
Με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή μελών πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύλλογο Αγίας Μαγδαληνής Ραφήνας, έναν από τους παλαιότερους συλλόγους της περιοχής, με ιστορία που ξεκινά από τη δεκαετία του 1970 και με περισσότερα από 300 ενεργά μέλη σήμερα.
Ο σύλλογος έχει αφήσει το στίγμα του στη ζωή της τοπικής κοινωνίας, με παρεμβάσεις εξωραϊσμού αλλά και με δράσεις που σημάδεψαν την περιοχή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κατασκευή του δικτύου ύδρευσης γύρω στο 1980, καθώς και η λειτουργία των εθελοντικών ομάδων πυρασφάλειας μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’90, που προσέφεραν ανεκτίμητες υπηρεσίες στους κατοίκους.
Στις εκλογές, πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Πέτρος Σαντ, μόνιμος κάτοικος από το 1979, γνωστός για την πολυετή προσφορά του αλλά και για τη σημαντική δωρεά των μελετών οριοθέτησης των οικισμών στους δασικούς χάρτες. Στη δήλωσή του κατά τη Γενική Συνέλευση, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την οικογένεια Γερβάσιου και την Κατερίνα Παπαδοπούλου για τη μακρόχρονη και ανιδιοτελή προσφορά τους στον σύλλογο:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αγώνα που έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσουν ζωντανό τον σύλλογο με έντονη πολιτιστική δράση, αφιερώνοντας χρόνο, ψυχή και συχνά ίδιους πόρους. Εδώ είμαστε για να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας με ομοψυχία και γνώσεις ο καθένας από τον τομέα του».
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκληθεί σύντομα σε σώμα, προκειμένου να εκλέξει το Προεδρείο που θα έχει διετή θητεία, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο δράσης και προσφοράς για την περιοχή της Ραφήνας. #newpolisgroup



































