spot_img
18 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Καραλής: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου – «Να… αλλάξει το χρώμα, θα ξεπεράσω σίγουρα τα 6.10-6.15μ.

 

 

Ο Εμμανουήλ Καραλής έδειξε την κλάση του στον μεγάλο τελικό του άλματος επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, που ήταν και το μόνο που έλειπε από τη συλλογή του.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού με άλλο ένα άλμα πάνω από τα 6 μέτρα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, κάτω μόνο από τον Μόντο Ντουπλάντις, που σημείωσε ένα ακόμα παγκόσμιο ρεκόρ, με 6,30μ!

Σε έναν εντυπωσιακό αγώνα, που διήρκησε τρεις ώρες, ο Καραλής βρέθηκε πολύ κοντά στο να σημειώσει ιστορικές επιδόσεις, με άλματα στα 6.15μ και 6.20μ, δείχνοντας ότι τις επόμενες σεζόν έρχονται ακόμα περισσότερα ρεκόρ και σπουδαίοι αγώνες με τον Ντουπλάντις.

Ο τελικός του επί κοντώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της τρίτης μέρας αγώνων στο Τόκιο, οπότε ο Μανόλο έπρεπε να περιμένει μία μέρα μέχρι την απονομή που έγινε σήμερα (16/9). Ωστόσο, οι Ιάπωνες στο 20ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποφάσισαν να δίνουν τα μετάλλια στους νικητές αμέσως μετά τον αγώνα, για να μην περιμένουν οι αθλητές το έπαθλο που επιβραβεύει τους κόπους μίας ζωής, οπότε ο Μανόλο γύρισε σπίτι με το ασημένιο μετάλλιο χθες το βράδυ.

Οι δηλώσεις του:

«Θα ξεπεράσω σίγουρα τα 6,10 και 6,15 μέτρα», δήλωσε με αυτοπεποίθηση, τονίζοντας πως έχει μέσα του τη φλόγα του νικητή. «Δίνω το 110% όταν αγωνίζομαι για την Εθνική. Θέλω να φεύγω εντελώς εξαντλημένος, να νιώθω ότι έδωσα τα πάντα για την πατρίδα μου»!

 

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR