Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στη Νέα Μάκρη για την 28η Οκτωβρίου
Σε μια ηλιόλουστη και εορταστική ημέρα, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μάκρη η μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου της πόλης.
Με περηφάνια παρέλασαν τα σχολεία της Νέας Μάκρης, της Ανατολής και της Αγίας Μαρίνας, εκπροσωπώντας τη μαθητική νεολαία του Δήμου Μαραθώνα και τιμώντας την ιστορική ημέρα του «ΟΧΙ».
Η παρουσία του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μαζική, με πλήθος γονέων, κατοίκων και επισκεπτών να χειροκροτούν με συγκίνηση τους μαθητές.
Παρόν ήταν ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, μαζί με αντιδημάρχους και επίσημους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, αποδίδοντας τιμή στη συμβολική αυτή ημέρα για το Έθνος.
Οι μαθητές, με ελληνικές σημαίες και άψογο βηματισμό, έστειλαν μήνυμα ενότητας, ελπίδας και σεβασμού στην ιστορική μνήμη — αποδεικνύοντας ότι η νέα γενιά γνωρίζει, θυμάται και τιμά.
Η πόλη γέμισε χρώμα, υπερηφάνεια και εθνικό παλμό.
Φωτογραφίες – Βίντεο – ITportal.gr




































