Λάβρος ο π. αντιδήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου Παύλος Μπατάλης μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:
”Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ κ. ΤΣΕΒΑ……
Χθες Πέμπτη 13.11.2025, στο Δημοτικό Συμβούλιο ορισμένοι σύμβουλοι της μειοψηφίας αλλά και μέρος της πλειοψηφίας έσωσαν για άλλη μια φορά την τιμή και την υπόληψη της πόλεώς μας….
Ανεξάρτητα με την τύχη που θα έχει το δικαστήριο της Δευτέρας 17 Νοέμβρη 2025, σχετικά με τις πτήσεις των αεροπλάνων πάνω από την Ραφήνα και τις γειτονικές πόλεις, κάποιοι σύμβουλοι απαιτήσαμε και πετύχαμε απόφαση που ζητάει από τον Δικηγόρο που του ανατέθηκε η υπόθεση, αναβολή της δίκης, η σε ενάντια περίπτωση αποχώρηση από την δίκη κι από τα αιτήματα της δικογραφίας που είναι βρόχος και θηλειά στο επίπεδο ζωής και στην υγεία των συμπολιτών μας…
Η κ.Τσεβά βυθισμένη σε ένα απίστευτο σπιράλ άγνοιας, κακής πληροφόρησης, ανερμάτιστου ψωρωεγωϊσμού….(άραγε σε ποιά γνωσιακά στοιχεία εδράζεται αυτός ο εγωισμός;) ειρωνείας, και προσβολών προς άπαντες, αποχώρησε στην μέση της συνεδρίασης μην μπορώντας να αντικρούσει τα εύλογα επιχειρήματα της Αντιπολίτευσης.
Δυστυχώς η Δήμαρχος οδηγεί την πόλη σ’ ένα ολισθηρό κατήφορο που δύσκολα θα έχει επιστροφή….
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1
Είχαμε ζητήσει από την Δήμαρχο στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που συγκλήθηκε κατόπιν αιτησεώς μας, να κληθεί και να παρευρίσκεται ο Δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση απο πλευράς του Δήμου ή έστω κάποιος συνεργάτης του….
Δυστυχώς στο Συμβούλιο ούτε ο Δικηγόρος παρευρέθηκε ούτε συνεργάτης του για να απαντήσει σε εύλογα ερωτήματα δημοτικών συμβούλων.
Για άλλη μία φορά η Δήμαρχος “αγρόν ηγόρασε”….
Για άλλη μια φορά η κ. Τσεβά βρίσκεται στον δικό της “θαυμαστό κόσμο”…..
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι* που ψήφισαν υπέρ της αναβολής της Δίκης προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση ή σε ενάντια περίπτωση απόσυρση απόσυρση τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δίκη ήσαν οι:
Μπατάλης Ξηντάρας Μπουρνούς Αραπκιλής Αλειφαντής,Κοκκόλης, Λουκάτος, Κατσουλάκης,Δουβίτσας Μοτσάκος.
*Συμφωνούσαν και επιθυμούσαν να ψηφίσουν υπέρ της αναβολής της Δίκης και οι κυρίες Μαρία Αποστολάκη και Σταυριάννα Δελή αλλά αυτό δεν δεν κατέστη δυνατόν καθώς δεν έγινε μεικτή συνεδρίαση ( δηλαδή κι η εξ αποστάσεως συμμετοχή) του Δημοτικού Συμβουλίου παρότι το είχαμε ζητήσει καθότι δεν λειτουργούσε το INTERNET του Δήμου…..!!!”






























