spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Συγκινεί ο Λουίς Σουάρες: «Πάλευα για ένα πιάτο φαγητό, καθάριζα αυτοκίνητα και πουλούσα τηλεκάρτες»

 

 

 

Σε μια διαφορετική συνέντευξη προχώρησε ο Λουίς Σουάρες, μιλώντας για τα βιώματα ζωής από την παιδική του ηλικία στην Ουρουγουάη.

Ο σπουδαίος επιθετικός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε από μικρός, τις θυσίες που έκανε για να ταΐσει την οικογένειά του και το πως όλα αυτά διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα που είναι τώρα.

Μεταξύ άλλων, παραδέχεται πως δεν αποτελεί πάντα παράδειγμα προς μίμηση, καθώς η ζωή του ήταν ένας διαρκής αγώνας επιβίωσης, ενώ στάθηκε στο ότι η σκληρή παιδική του ηλικία επηρέασε την ένταση με την οποία ζει τον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουάρες:

YouTube thumbnail

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάλευα. Δεν είχαμε αρκετό φαγητό και έπρεπε να βρω τρόπους να βοηθήσω την οικογένειά μου. Ήμασταν έξι παιδιά, οι γονείς μου είχαν χωρίσει και η μητέρα μου δούλευε σε ένα εμπορικό κέντρο. Πήγαινα να πάρω τα λίγα χρήματα που έβγαζε για να κάνω ψώνια, ήμουν μόλις 9–10 ετών.

Καθάριζα αυτοκίνητα για λίγα ψιλά. Μάζευα χρησιμοποιημένες τηλεκάρτες από τους δρόμους και τις πουλούσα σε έναν άνθρωπο που τις αγόραζε. Έκανα ό,τι μπορούσα για να φέρω λίγα χρήματα στο σπίτι. Δεν το μετανιώνω. Έπρεπε να βρω τρόπο να ζήσω, να φάω. Αυτές οι θυσίες με έκαναν αυτό που είμαι».

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR