spot_img
14.6 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Δήμητρα Ματσούκα: “Δεν εγκλημάτησα, είμαι αμελής – Στο εξής θα παίρνω ταξί”

 

 

 

Δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών παραχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα, μια ημέρα μετά το αυτόφωρο για επικίνδυνη οδήγηση.

Η ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή “Happy Day” πως δεν είναι περήφανη για την πράξη της αλλά δεν θεωρεί ότι εγκλημάτησε: «Δεν εγκλημάτησα. Δεν είμαι περήφανη για την ανεπάρκειά μου σε συγκεκριμένα πράγματα αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω κάνει κάτι μη αναστρέψιμο. Τα πράγματα δεν ήταν αλόγιστα, είχαν μια ανθρώπινη αστοχία, αλλά ως εκεί. Εγώ πλήρωσα την κλήση την επόμενη της αφαίρεσης των πινακίδων. Το σπίτι μου εμένα είναι στο Παγκράτι, εκεί δεν έχουμε τις θέσεις για τους κατοίκους. Δύο φορές δεν κατάφερα να βρω πάρκινγκ και το άφησα σε χώρο που απαγορευόταν». 

 

 

Μάλιστα, η ηθοποιός είπε επίσης πως στο εξής θα παίρνει ταξί: «Πέρασα στιγμές που δεν είναι ευχάριστες. Το διαχειρίστηκα με υπομονή. Στο εξής θα παίρνω ταξί».

Σημειώνεται πως, η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε και στην κάμερα του MEGA, δηλώνοντας ξανά αθώα: «Είμαι αθώα. Αισθάνομαι εμπιστοσύνη στον τρόπο που το διαχειρίστηκε η τροχαία και το δικαστήριο. Ήταν μια σειρά ατυχών επιλογών εκ μέρους μου, όχι παράνομων αλλά παράτυπων. Έχω παράπονο από τους δημοσιογράφους που έσπευσαν να πουν ότι ήμουν μεθυσμένη».

 

 

Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός μιλώντας και στον ANT1, όπου σημείωσε: «Τέλος καλό όλα καλά. Υπέστη τις συνέπειες των πράξεων μου και είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω. Εγώ αντιμετωπίστηκα ως ένας άνθρωπος που δεν κάνει την δική μου δουλειά. Το κομμάτι το δημοσιογραφικό ήταν, είναι και θα είναι ανθρωποφαγικό. Δεν είμαι μια ροκ φυσιογνωμία, ούτε παραβατική, είμαι αμελής και αναβλητική. Μετά από αυτήν την νύχτα στο κρατητήριο, τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν». 

 

 

Δήμητρα Ματσούκα: Το χρονικό της σύλληψης της ηθοποιού

Υπενθυμίζεται πως, η Δήμητρα Ματσούκα συνελήφθη τις βραδινές ώρες της Τετάρτης στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Κατά τον τροχονομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα καθώς της είχε αφαιρεθεί στις 10 Οκτωβρίου, ενώ δεν είχε ούτε πινακίδες καθώς της είχαν αφαιρεθεί πριν από μερικές ημέρες από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών.

Της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τρία αδικήματα:

  • Της επικίνδυνης οδήγησης
  • Της κυκλοφορίας οχήματος που του έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες και
  • Της οδήγησης από πρόσωπο που του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα.

Η ηθοποιός οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, με τη δίκη να αναβάλλεται για τις 2 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερη.

Αυτή την εβδομάδα

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό

Η γενιά που μεγάλωσε με το smartphone στο χέρι...

RPN.GR