spot_img
26.7 C
Rafina
Δευτέρα, 29 Ιουνίου, 2026
spot_img

Πώς ένας χώρος μπορεί να γίνει πραγματικά το σπίτι μας;

 

 

 

Όταν ξεκινάς να φροντίζεις και να νοιάζεσαι για τον χώρο σου αυτός γίνεται “σπίτι”.

Το σπίτι είναι συνδεδεμένο με τα πιο όμορφα μικρά πράγματα της ζωής. Από το άρωμα του καφέ που γεμίζει την κουζίνα το πρωί, τα γέλια που ακούγονται στο σαλόνι, οι φίλοι που μπαίνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μέχρι τις ήσυχες στιγμές που κρατάμε μόνο για εμάς είναι το μέρος που χτίζουμε αναμνήσεις. Στο σπίτι μας μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας, να ξεκουραστούμε, να ονειρευτούμε, να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή.

Το σπίτι είναι ο χώρος όπου αποτυπώνουμε τη δική μας καθημερινή ιστορία μέρα με τη μέρα. Κι όσο μεγαλώνει μαζί μας οι ανάγκες του αλλάζουν. Χρειάζεται φροντίδα, προσοχή και την αίσθηση προστασίας που μας επιτρέπει να ζούμε χωρίς άγχος. Γιατί όταν νιώθεις πως το σπίτι σου είναι ασφαλές, μπορείς να συνεχίσεις να δημιουργείς τις πιο όμορφες στιγμές σου χωρίς απρόοπτα, χωρίς περιττές ανησυχίες – μόνο με χώρο για όσα κάνουν τη ζωή σου πιο λαμπερή.

 

UNSPLASH

 

Μια σημαντική απόφαση για το σπίτι σου

Βασική προϋπόθεση για ένα σπίτι είναι η προστασία του. Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας My Home First Ευέλικτο και My Home First Ολοκληρωμένο, της Eurolife FFH προσφέρουν ουσιαστικές βασικές καλύψεις καθώς και τη δυνατότητα να επιλέξεις προαιρετικά πρόσθετα πακέτα, ώστε η προστασία του σπιτιού σου να είναι απολύτως προσαρμοσμένη στις προτεραιότητές σου.
Ανάλογα με το πρόγραμμα και τα πρόσθετα προαιρετικά πακέτα που έχουν επιλεγεί, καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα απροόπτων:

  • ζημιές από πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμό, κακόβουλες ενέργειες
  • βραχυκύκλωμα, θραύση σωληνώσεων, διαρροή νερού, έξοδα άντλησης υδάτων
  • κάλυψη για υπαίθριες εγκαταστάσεις, αστική ευθύνη, νομική προστασία και πολλά ακόμη

Και για όλα αυτά που βρίσκονται μέσα στο σπίτι μας, υπάρχει το Sweet Home Content. Ένα πρόγραμμα ασφάλισης περιεχομένου που απευθύνεται τόσο σε ιδιοκτήτες όσο και σε ενοικιαστές και που προστατεύει όλα όσα έχεις επιλέξει με φροντίδα – από πυρκαγιά, κλοπή και έκρηξη μέχρι βραχυκύκλωμα και αλλοίωση τροφίμων.

Το Sweet Home Content παραμένει πραγματικά προσιτό, με κόστος που ξεκινά από €35 το χρόνο για κύρια κατοικία και από €45 για εξοχική. Μπορεί επίσης να ενισχυθεί με προαιρετικά πρόσθετα πακέτα, ώστε η κάλυψη να γίνει όσο πλήρης θέλεις.

 

UNSPLASH

 

Λίγα λόγια για τα προνόμια των ασφαλιστικών προγραμμάτων κατοικίας της Eurolife FFH

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες

  • αντικατάσταση περιουσιακών στοιχείων με νέα
  • κάλυψη κόστους επισκευών
  • άμεση επέμβαση 24/7 σε έκτακτη ανάγκη
  • δίκτυο συνεργείων με 6μηνη εγγύηση εργασιών

Άμεση αποζημίωση έως €10.000
Η Eurolife FFH προσφέρει γρήγορη και απλή διαδικασία αποζημίωσης για ζημιές κατοικίας, για ποσά αποζημίωσης έως €10.000. Οι φάκελοι ζημιών ανοίγονται εντός 1 ώρας (αν η αναγγελία γίνει έως 14:30), ενώ η εκτίμηση πραγματοποιείται άμεσα από διακανονιστή ή πραγματογνώμονα. Μετά την αποδοχή της πρότασης αποζημίωσης, η κατάθεση γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών, εξασφαλίζοντας άμεση εξυπηρέτηση για τον πελάτη.

Περισσότερες εκπτώσεις με το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+
Όσο περισσότερα προγράμματα συνδυάζεις, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση κερδίζεις. Μια προσέγγιση που επιβραβεύει την εμπιστοσύνη και κάνει την προστασία πιο οικονομική.

Μείωση στον ΕΝ.Φ.Ι.Α. έως 20%
Με την κατάλληλη κάλυψη (σεισμός, πυρκαγιά, πλημμύρες) και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του νόμου, μπορείς να μειώσεις τον ΕΝ.Φ.Ι.Α. μέχρι και 20%.

Καλύψεις με μηδενική συμμετοχή
Σε επιλεγμένες καλύψεις, η Eurolife FFH αναλαμβάνει 100% το κόστος, χωρίς καμία δική σου συμμετοχή.

Προστασία και για σπίτια βραχυχρόνιας μίσθωσης
Ασφάλιση κατοικίας και σε ιδιοκτήτες καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, μέσα από τα ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας My Home First Ευέλικτο και My Home First Ολοκληρωμένο.

Αυτή την εβδομάδα

Άρθρο Ψυχολογίας: Όταν ένας γονιός καλείται να χωρέσει δύο ρόλους – η πρόκληση της μονογονεϊκότητας

Υπάρχουν γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους έχοντας δίπλα...

Μεγάλη συμμετοχή στη συνδικαλιστική δράση της ΠΕΝΕΝ στο λιμάνι της Ραφήνας

Ραφήνα — Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τον...

Ραφήνα Πικέρμι: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4) σήμερα Κυριακή

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ...

Γιατί το Μαξίμου σκέφτεται επαναπροσέγγιση με τον Καραμανλή;

Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ Ή τον «ουδετεροποιεί» ή τον ...εκθέτει! Όλο και ωριμάζει...

Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας – Αναφορές για εγκλωβισμένους σε μπαλκόνια

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πυροσβεστική, μετά...

ΝΕΑ

Μεγάλη συμμετοχή στη συνδικαλιστική δράση της ΠΕΝΕΝ στο λιμάνι της Ραφήνας

Ραφήνα — Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τον...

Ραφήνα Πικέρμι: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4) σήμερα Κυριακή

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ...

Γιατί το Μαξίμου σκέφτεται επαναπροσέγγιση με τον Καραμανλή;

Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ Ή τον «ουδετεροποιεί» ή τον ...εκθέτει! Όλο και ωριμάζει...

Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας – Αναφορές για εγκλωβισμένους σε μπαλκόνια

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πυροσβεστική, μετά...

Συνάντηση Γκιλφοϊλ – Σαμαρά για Ελληνοαμερικανικές σχέσεις και Γεωπολιτικές Εξελίξεις

Η πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ,...

#SaveRafina: Καθολική αντίδραση στα σχέδια επέκτασης του Λιμανιού της Ραφήνας

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ #SaveRafina 27/6/2026" Την καθολική τους αντίδραση στα σχέδια...

RPN.GR