Το πρωί της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου 2025, ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας, παρευρέθηκε στη Γενική Συνέλευση του οικισμού Προβαλίνθου, μαζί με τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη.
Ο Δήμαρχος υποστήριξε την προσπάθεια για την επίλυση των σύνθετων πολεοδομικών ζητημάτων του οικισμού. Ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα πολλών δεκαετιών των κατοίκων, που αφορούσε στην αλλαγή του καθεστώτος της περιοχής του Προβαλίνθου ώστε ο οικισμός να αντιμετωπίζεται πλέον ισότιμα, το οποίο υλοποιήθηκε.
Ο κύριος Βορίδης, τόνισε την συμβολή του σε μια απαιτητική και πολυσύνθετη διαδικασία, καταλήγοντας στη νομοθετική παρέμβαση που παρέχει πλέον στον οικισμό σαφές θεσμικό πλαίσιο και καθορισμένους όρους δόμησης.




































