spot_img
21.2 C
Rafina
Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2026
spot_img

Ο Τάκης Λεμονής στο τιμόνι της Ραντνίσκι – Η σερβική ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας – rpn

 

 

 

Η Ραντνίσκι επισημοποίησε την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή, με τον Έλληνα τεχνικό να επιστρέφει στους πάγκους αναλαμβάνοντας μια πρόκληση… βαλκανικής έντασης. Η σερβική ομάδα ανακοίνωσε και τυπικά τη συμφωνία, ενώ ο ίδιος ο προπονητής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, δείχνοντας πως μπαίνει στο νέο του περιβάλλον με διάθεση, συναίσθημα και αρκετή αυτοπεποίθηση.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο Λεμονής μίλησε για τη σχέση των δύο λαών, την πρόκληση του συλλόγου και τα πρώτα του αγωνιστικά συμπεράσματα:
«Έρχομαι στη Ραντνίσκι με καλά συναισθήματα και συγκινήσεις. Στην καριέρα μου συνεργάστηκα με πολλούς Σέρβους παίκτες. Έκανα προετοιμασία με τον Τόζα Βεσελίνοβιτς από το Νόβι Σαντ. Η Σερβία και η Ελλάδα είναι φιλικά και παρόμοια έθνη. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ευχαριστώ τη διοίκηση και τον πρόεδρο, Ίβιτσα Τόντσεφ, για την εμπιστοσύνη. Θέλω να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ο έμπειρος προπονητής σημείωσε πως τα πλάνα της διοίκησης ήταν καθοριστικά για την απόφασή του:
«Η διοίκηση μού παρουσίασε τα σχέδια και ήταν αρκετό για να ενδιαφερθώ. Ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο σύλλογος. Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά αυτό με οδήγησε να έρθω στη Ραντνίσκι».

Αναφέρθηκε επίσης στην προεργασία που έχει κάνει:
«Παρακολούθησα δώδεκα αγώνες της ομάδας, γνωρίζω αρκετά πράγματα. Πιστεύω ότι ήρθα στην κατάλληλη στιγμή. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμη και μετά ένα διάλειμμα που θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε και να γνωριστούμε καλύτερα».

Την ίδια στιγμή, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Γκόραν Στοϊλίκοβιτς, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η επιλογή Λεμονή μπορεί να αλλάξει το κλίμα:
«Ελπίζω ότι μετά από όλα τα προβλήματα που είχαμε φέτος, αυτή η λύση θα φέρει επιτυχία και χαμόγελο στους οπαδούς. Θέλω η ατμόσφαιρα να γίνει πιο θετική και τα πράγματα να πάνε πολύ καλύτερα. Προσλάβαμε έναν εξαιρετικό προπονητή, με εμπειρία και πλούσια καριέρα. Του εύχομαι καλή τύχη ώστε να ενταχθεί γρήγορα, να γνωρίσει τους παίκτες και να προετοιμάσει την ομάδα για τον αγώνα με τη Νόβι Παζάρ».

Η Ραντνίσκι γυρίζει σελίδα και ο Λεμονής έχει μπροστά του μια αποστολή που απαιτεί καθαρό μυαλό, σφιχτή άμυνα και παραδοσιακή ποδοσφαιρική εργατικότητα. Το ταξίδι ξεκινά, και όπως πάντα στα Βαλκάνια, δεν θα λείψει η ένταση.

ΠΗΓΗ:ertnews.gr

Αυτή την εβδομάδα

Πέθανε ο πρώην υπουργός Γιώργος Σουφλιάς σε ηλικία 85 ετών

Επί σειρά ετών κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ...

Αρτέμιδα: Άμεση κινητοποίηση για πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο – Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στην Αρτέμιδα, όταν...

Από επιτυχία σε θεσμό: Η Ραφήνα υποδέχεται ξανά το FIBA 3×3

Όσοι βρέθηκαν πέρυσι στην Κεντρική Πλατεία Ραφήνας δύσκολα θα...

Ραφήνα: Πριν καιρό είχε εκτυλιχθεί πάλι επεισόδιο στο ίδιο βενζινάδικο με τον 52χρονο που τραυμάτισε 2 άτομα

Σοκάρει μαρτυρία για το αιματηρό επεισόδιο στη Ραφήνα: Νέα στοιχεία...

Ορόσημο Ραφήνας: Θέματα και απαντήσεις Λατινικών, Πληροφορικής και Χημείας – Πανελλαδικές 2026

Τα θέματα των μαθημάτων που εξετάστηκαν σήμερα Παρασκευή (05/06)...

ΝΕΑ

Πέθανε ο πρώην υπουργός Γιώργος Σουφλιάς σε ηλικία 85 ετών

Επί σειρά ετών κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ...

Από επιτυχία σε θεσμό: Η Ραφήνα υποδέχεται ξανά το FIBA 3×3

Όσοι βρέθηκαν πέρυσι στην Κεντρική Πλατεία Ραφήνας δύσκολα θα...

RPN.GR