spot_img
20.1 C
Rafina
Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Οι Σύλλογοι του Νέου Βουτζά κόβουν την βασιλόπιτα την Κυριακή 11 Ιανουαρίου – rpn

 

 

 

Σε γιορτινό κλίμα και με διάθεση συνάντησης και εξωστρέφειας, οι δύο Σύλλογοι του Νέου Βουτζά ενώνουν δυνάμεις και προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους τους στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026, στις 18:30, στον χώρο της Βιβλιοθήκης του Αθλητικού Κέντρου Νέου Βουτζά Η Πρόοδος.

Μετά το έθιμο της βασιλόπιτας, η βραδιά θα συνεχιστεί με πάρτι και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Second Chance, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για τραγούδι, χορό και καλή παρέα.

Οι διοργανωτές καλούν όλους να δώσουν το «παρών», να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά και να δυναμώσουν τους δεσμούς της τοπικής κοινότητας, με φαγητό, ποτό και χαμόγελα. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να συμβάλουν στον μπουφέ με ένα έδεσμα — μια μικρή κίνηση που κάνει τη γιορτή πιο πλούσια και πιο συλλογική.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν τα Διοικητικά Συμβούλια του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Βουτζά Η Πρόοδος και του Αθλητικού Συλλόγου Νέου Βουτζά Η Πρόοδος.

Το μήνυμα είναι απλό και παλιομοδίτικα σωστό: η κοινότητα κρατιέται ζωντανή όταν οι άνθρωποι συναντιούνται από κοντά. Και αυτή η Κυριακή είναι μια καλή αφορμή για να γίνει ακριβώς αυτό.

Αυτή την εβδομάδα

Λαμπρά Θεοφάνια στη Ραφήνα – Δοξολογία, πομπή και ρίψη του Τίμιου Σταυρού στο λιμάνι – πολλά βίντεο+φωτο RPN

Με λαμπρότητα και κατάνυξη γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια στη Ραφήνα,...

Απογοητευμένοι οι αγρότες από τα μέτρα της κυβέρνησης

Την έντονη αντίδραση των αγροτών έχουν προκαλέσει ήδη τα...

Βόμβα Αταμάν: “Αν δεν κατακτήσουμε την EuroLeague ή το πρωτάθλημα θα φύγω από την Αθήνα”

Πριν από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με την...

Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου προχωρά αυτόνομα σε νομική δράση απέναντι στο Ελευθέριος Βενιζέλος – rpn

Το πολιτικό αδιέξοδο της διοίκησης Τσεβά και οι αναγκαστικές...

ΝΕΑ

Απογοητευμένοι οι αγρότες από τα μέτρα της κυβέρνησης

Την έντονη αντίδραση των αγροτών έχουν προκαλέσει ήδη τα...

RPN.GR