spot_img
11 C
Rafina
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
spot_img

Πάτρα: Σοκάρουν οι εικόνες από τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο μπαρ – Βίντεο

 

 

 

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει τη μοιραία συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 30χρονου άνδρα στην Πάτρα, έπειτα από έντονο καβγά σε μπαρ στο κέντρο της πόλης.

Στο οπτικό υλικό αποτυπώνεται η σύγκρουση μεταξύ δύο παρεών, η οποία, αν και αρχικά φαίνεται να αποκλιμακώνεται, σύντομα αναζωπυρώνεται.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, άτομο από την πλευρά του 30χρονου φαίνεται να κρατά μαχαίρι, ενώ ο ίδιος δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα και σωριάζεται στο έδαφος.

Ακολούθως, ο 26χρονος, που φέρεται ως ο βασικός δράστης, επιτίθεται εκ νέου. Ο 30χρονος διακομίζεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου τελικά καταλήγει.

Δείτε το βίντεο:

Πάτρα: Προθεσμία για την Παρασκευή πήραν 3 συλληφθέντες

Στον ανακριτή της Πάτρας οδηγήθηκαν, κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας, οι τρεις άνδρες, ηλικίας 39, 36 και 29 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση του θανάτου ενός 31χρονου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε κέντρο διασκέδασης στην Πάτρα, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από ξυλοδαρμό.

Οι τρεις κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν την προσεχή Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις άνδρες παρουσιάστηκαν μόνοι τους αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Ασφάλεια Πατρών και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν ακόμη έξι άνδρες τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί από την Ασφάλεια Πατρών, ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Πάτρα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 30χρονου

Από ισχαιμία στο μυοκάρδιο, η οποία προκλήθηκε ως αποτέλεσμα των δολοφονικών χτυπημάτων που δέχθηκε έξω από μπαρ στην Πάτρα, επήλθε ο θάνατος του 30χρονου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση,

Όπως προκύπτει από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήδη εγκεφαλικά νεκρός. Κατά την εισαγωγή του διαπιστώθηκε μυδρίαση, δηλαδή κατάσταση κατά την οποία η κόρη του οφθαλμού παραμένει διεσταλμένη και δεν ανταποκρίνεται φυσιολογικά στο φως, ένδειξη σοβαρής εγκεφαλικής βλάβης.

Τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής έρευνας, όπως αναφέρει το pelop.gr, ενισχύουν το κατηγορητήριο για τη βαρύτητα των χτυπημάτων που δέχθηκε ο 30χρονος και αποτελούν κρίσιμο στοιχείο στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Αυτή την εβδομάδα

3ο Δημοτικό Ραφήνας: Μία μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού

3ο Δημοτικό Ραφήνας Μία μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού. « Από...

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

 Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του...

Παρακολουθήστε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου

Ακολουθούν τα θέματα που θα συζητηθούν: Διαβίβαση επιστολής της...

Πώς δρούσαν τα call centers εξαπάτησης ηλικιωμένων – Τα αυτοσχέδια «κέντρα» από το Μενίδι έως το Άργος

Ένα εκτεταμένο δίκτυο τηλεφωνικών απατών σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων...

Σπάτα Αρτέμιδα: Ψηφιακές δεξιότητες για όλους και για την οικογένεια

Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, σε συνεργασία με τη...

ΝΕΑ

3ο Δημοτικό Ραφήνας: Μία μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού

3ο Δημοτικό Ραφήνας Μία μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού. « Από...

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

 Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του...

Παρακολουθήστε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου

Ακολουθούν τα θέματα που θα συζητηθούν: Διαβίβαση επιστολής της...

Πώς δρούσαν τα call centers εξαπάτησης ηλικιωμένων – Τα αυτοσχέδια «κέντρα» από το Μενίδι έως το Άργος

Ένα εκτεταμένο δίκτυο τηλεφωνικών απατών σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων...

Συμμετοχή του Δήμου Μαραθώνος σε δράσεις και ασκήσεις Πολιτικής Προστασίας

Την Τρίτη 10/3/26, πραγματοποιήθηκε ημερίδα της Περιφέρειας με θέμα τη χρήση των τεχνολογιών στις...

Τον κόσμο θέλει στο πλευρό της η Θύελλα Ραφήνας το Σάββατο

Μπροστά σε μια κρίσιμη αναμέτρηση βρίσκεται η Θύελλα Ραφήνας,...

ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδα του φαρμάκου FLAGYL

Στην ανάκληση συγκεκριμένης παρτίδας του φαρμακευτικού προϊόντος FLAGYL 500...

RPN.GR