spot_img
8.7 C
Rafina
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Με ανέμους μέχρι και 10 μποφόρ ξεκινά το κύμα κακοκαιρίας!

 

 

 

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπονται σήμερα Τρίτη λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα βόρεια, αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νότια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα τη νύχτα, κυρίως στα δυτικά θα ενταθούν και στα θαλάσσια – παραθαλάσσσια θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά – ημιορεινά, καθώς και στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 και στα νότια 9 και τοπικά 10 μποφόρ. Στα ανατολικά θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6, τοπικά στο Αιγαίο 7 και στα νοτιοδυτικά θαλάσσια – παραθαλάσσια 8 με 9 μποφόρ, ενώ από αργά το απόγευμα στα νότια θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα νότια κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της. Στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς, στα δυτικά και τα νότια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 12 με 14, στο Αιγαίο τοπικά τους 14 με 15, ενώ στη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα φθάσει τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά που στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την εβδομάδα

Στο Άρτιον… η ποικιλία δεν είναι απλώς φαγητό. Είναι εμπειρία ️

Μια ποικιλία που φτάνει στο τραπέζι και μένει στη...

Μουσικό τριήμερο στο Άσπρο Γίδι – Φαγητό, κρασί και live – rpn

Το Άσπρο Γίδι ανεβάζει ένταση και σας περιμένει για...

Προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων – Πού αναστέλλονται τα δρομολόγια – rpn

Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, καθώς οι ισχυροί...

ΝΕΑ

Μουσικό τριήμερο στο Άσπρο Γίδι – Φαγητό, κρασί και live – rpn

Το Άσπρο Γίδι ανεβάζει ένταση και σας περιμένει για...

Προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων – Πού αναστέλλονται τα δρομολόγια – rpn

Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, καθώς οι ισχυροί...

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20/1 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

Απειλή για βόμβα στον Real FM – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Μαρούσι – rpn

Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία του ομίλου Real...

ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις μεταβολές στο Ε9 – ΕΝΦΙΑ του 2027 – τι να προσέξουμε

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων άνοιξε,...

RPN.GR