spot_img
17 C
Rafina
Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
spot_img

Τριγλία Ραφήνας: Έδειξε χαρακτήρα με Αρτέμιδα και πήρε τον βαθμό στο τέλος (2-2)

 

 

 

Η Τριγλία Ραφήνας έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να αποσπάσει έναν πολύτιμο βαθμό, φεύγοντας με το 2-2 από μια δυνατή και απαιτητική αναμέτρηση απέναντι στον Α.Ο Άρτεμις. Το παιχνίδι είχε ένταση, πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με την ομάδα της Ραφήνας να παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 16’, παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. Η απάντηση της Τριγλίας, ωστόσο, ήταν άμεση. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 20’, ο Βαγγέλης Ζαφειρόπουλος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια, γράφοντας το 1-1 και δίνοντας νέα ώθηση στην ομάδα της Ραφήνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρτεμις κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα στο 68’, διαμορφώνοντας το 2-1 και βάζοντας εκ νέου πίεση στην Τριγλία. Παρά το εις βάρος της σκορ, η ομάδα της Ραφήνας δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και συνέχισε να πιέζει, αναζητώντας την ισοφάριση.

Η επιμονή της ανταμείφθηκε στο 86’, όταν κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άντυ Σένε, ο οποίος με ψυχραιμία από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Η Τριγλία είχε σε μεγάλο διάστημα την κατοχή της μπάλας σε ένα παιχνίδι που παίχτηκε κυρίως στον χώρο του κέντρου, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες. Η τύχη δεν στάθηκε σύμμαχος σε κρίσιμες στιγμές, όμως η προσπάθεια και το πάθος των ποδοσφαιριστών ήταν εμφανή.

Η ομάδα της Ραφήνας δείχνει σταθερά σημάδια βελτίωσης και η αγωνιστική της άνοδος γίνεται πλέον αντιληπτή από όλους στον όμιλο. Με ψυχή και αποφασιστικότητα πάλεψε μέχρι το τέλος και παρότι δεν ήρθαν οι τρεις βαθμοί, η προσπάθεια συνεχίζεται με την ίδια πίστη.

Η Τριγλία ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Λοΐζου, Γιαννάκης, Παπαδιονυσίου, Τσούκα, Μαντζώρος, Δεληβασίλης, Τσάκωνας, Ζαφειρόπουλο, Αμαραντίδη, Τάσο και Σένε.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι Ηλιόπουλος και Δελαπόρτας.

Αυτή την εβδομάδα

Ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου θέλει να προσλάβει 2 άτομα στην καθαριότητα

Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού ΙΔΟΧ διάρκειας από την υπογραφή της...

Ραφήνα: Ξεκινά από 1η Μαΐου το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Σε επαναλειτουργία από 1η Μαΐου...

Ραφήνα: Συνάντηση της Δημάρχου με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής,...

Πρωτομαγιά στο Άσπρο Γίδι με ζωντανή μουσική – Κεντρική πλατεία Ραφήνας

Και την Πρωτομαγιά (Παρασκευή 01/05) τρικούβερτο γλέντι με ζωντανή...

ΝΕΑ

Ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου θέλει να προσλάβει 2 άτομα στην καθαριότητα

Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού ΙΔΟΧ διάρκειας από την υπογραφή της...

Ραφήνα: Ξεκινά από 1η Μαΐου το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Σε επαναλειτουργία από 1η Μαΐου...

Πρωτομαγιά στο Άσπρο Γίδι με ζωντανή μουσική – Κεντρική πλατεία Ραφήνας

Και την Πρωτομαγιά (Παρασκευή 01/05) τρικούβερτο γλέντι με ζωντανή...

Το καταφύγιο ζώων στη Ραφήνα κλείνει… υιοθετήστε και σώστε ένα σκυλί

Επείγουσα ανάγκη να υιοθετηθούν από οικογένειες τα σκυλιά που...

Ελευθερία του Τύπου: Στον πάτο της Ευρώπης η Ελλάδα και το 2026

 Στην 86η θέση μεταξύ 180 χωρών κατατάσσεται η Ελλάδα...

Με μεγάλη επιτυχία το «1ο Φεστιβάλ Χορού» Δήμου Παλλήνης

Χορό, ρυθμό και μουσική πλημμύρισε η Πλατεία Μακεδονίας στο...

RPN.GR