spot_img
27.1 C
Rafina
Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2026
spot_img

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Παλλήνης

Με επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Δήμο Παλλήνης, παρουσία του Δημάρχου, Χρήστου Αηδόνη, η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου.
✔️ Τις εορταστικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Σοφία Ζαχαράκη και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αν. Αττικής Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης.
✔️ Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής, μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία της πόλης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, συμμετείχαν στην παρέλαση, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, μεταξύ των οποίων στελέχη της Δημοτικής Αρχής, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Κοινοτικών Συμβουλίων, εκπρόσωποι των Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπαιδευτικοί και πλήθος δημοτών.
✔️ Μετά την πανηγυρική δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στο Γέρακα, όπου παρέστη ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, καθώς και τις δοξολογίες στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Παλλήνης και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ανθούσας, ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων υπέρ των πεσόντων στα Ηρώα των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων.
✔️ Ο Δήμαρχος συνεχάρη θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους της πόλης για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμησή του προς τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Δήμου για την άρτια οργάνωση και την επιτυχή υλοποίηση του εορτασμού.
✔️ Ξεχωριστή στιγμή της παρέλασης στην Παλλήνη αποτέλεσε η ερμηνεία του Εθνικού Ύμνου από το γυναικείο φωνητικό συγκρότημα του Συλλόγου «ΠΗΓΗ» Vox Feminae.
✔️ Ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημα απέσπασαν, πέρα από τους μαθητές και τις μαθήτριες, και όλοι όσοι συμμετείχαν στις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Παλλήνης, όπως το «Λύκειο Ελληνίδων», ο Σύλλογος Κρητών «Η Μεγαλόνησος», η ομάδα του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα του Δήμου Παλλήνης και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ανθούσας.
Τον συντονισμό και την επιμέλεια του συνόλου των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο είχε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Ασπασία Τζιτζικάκη.
Την ευθύνη της οργάνωσης και του συντονισμού της παρέλασης ως τελετάρχες είχαν, στην Παλλήνη, ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος με βοηθό τον Έκτορα Αλεξόπουλο, στον Γέρακα η Ελένη Καραδήμου με βοηθό την Σοφία Γεωργακοπούλου και στην Ανθούσα η Δήμητρα Γελαδάρη.

Αυτή την εβδομάδα

Φώκια εμφανίστηκε στην παραλία του Βαρνάβα (βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους λουόμενους στην παραλία του...

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου Παλλήνης

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου...

Αρτέμιδα: Τροχαίο έξω από τον Σκλαβενίτη – Αυξημένη κίνηση στο σημείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από το...

ΝΕΑ

Φώκια εμφανίστηκε στην παραλία του Βαρνάβα (βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους λουόμενους στην παραλία του...

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου Παλλήνης

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου...

Εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της 23ης Ιουλίου 2018 σε Κόκκινο Λιμανάκι, Νέο Βουτζά και Μάτι

Σύλλογος Συγγενών Θανόντων & Εγκαυματιών της 23/07/2018 Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται...

Πικέρμι Service House: Συντήρηση κλιματιστικών σε οικονομικές τιμές!

Ο καθαρισμός των Air condition είναι πολύ σημαντικός παράγοντας...

RPN.GR